ancia_an Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Witam Wszystkich. Oto parę fotek mojego autka.
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 przydał by sie opis,,, i fotki środka :gwizdanie: autko fajne ciemna szybka przy jasnym lakierze robi robotę o dokładkach w kolor i większej feldze nie mowie :gwizdanie: ale przednie lampy z ciemnym środkiem przy tych szybkach były by pysy; co niebiescy panowie na te szybki przednie?
Mario Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 przydał by sie opis,,, i fotki środka :gwizdanie: autko fajne ciemna szybka przy jasnym lakierze robi robotę o dokładkach w kolor i większej feldze nie mowie :gwizdanie: ale przednie lampy z ciemnym środkiem przy tych szybkach były by pysy; co niebiescy panowie na te szybki przednie? Ja zapytam inaczej... ile zapłacił za przegląd...?
Imbrykus Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Do W-wy nie wjeżdżaj bo odrazu zrywasz foliję
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ja zapytam inaczej... ile zapłacił za przegląd...? opuścił szyby zeby nie było widać sam myślę nad sciama szyb i chce tez przednie ale chyba nie az tak bardzo
Ukasz699 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Srebrny i taka sadza na szybkach Tylko uwazaj na niebieskich ekologow zbierajacych na obiadki Pochwal sie nam srodkiem No feluchny az sie prosza o zmiane :gwizdanie:
ancia_an Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Z niebieskimi jak na razie nie było problemów
Gość dawido_xtr66 Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Bardzo ładna audika ;D Moja propozycja dokładki w kolor i fele 18,19 RS6 np
ancia_an Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 nawet nie wiem, wszędzie jest tyle samo, jak można to sprawdzić??
domjenick Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 podjedz na stacje diagnostyczna-panowie przyloza czujnik od wewnatrz i powiedza ile swiatla folia przepuszcza
Rekomendowane odpowiedzi