Lexor94 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Cześć, jestem w trakcie zmiany łańcucha i napinacza, ustawiłem wałki na znaki ale ogniw łańcucha między znakami wałków moim zdaniem mam 15 a nie 16, ale nie jestem pewien bo może jest dobrze, podpowie ktoś? Ewentualnie w jaki sposób to skorygować?
KubaS1988 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Liczę i wychodzi mi 14 ogniw między czerwonymi kreskami. Zdj. jak u Mnie ustawilem.
Lexor94 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Dzięki za odpowiedz, korygować to poprawiając wałek ssący w lewo / prawo czy jak? teraz wałki są idealnie na znakach Spróbuję przestawić prawy wałek o ząb w prawo, zobacze jak wyjdzie Edytowane 5 godzin temu przez Lexor94
pelonek1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 50 minut temu, Lexor94 napisał(a): Dzięki za odpowiedz, korygować to poprawiając wałek ssący w lewo / prawo czy jak? teraz wałki są idealnie na znakach Na wydechowym cofnij łańcuch o jedno ogniwo, teraz masz 15.
Lexor94 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, pelonek1 napisał(a): Na wydechowym cofnij łańcuch o jedno ogniwo, teraz masz 15. Ok, tak zrobię, dam znać @pelonek1Poprawiłem, teraz wygląda to tak, naliczyłem 16, jest ok?
Rekomendowane odpowiedzi