rodak92 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam W swoim audi a4b7 2.0 alt będę musiał wymienić tłumik środkowy oraz końcowy z powodu dziury. Zastanawiam się nad wydechem sportowym. Za bardzo nie wiem co i jak jak ugryźć temat. Jak wpisywałem w google wydech sportowy i ten silnik to wyświetlił mi się z Ultera model za 1000 zł. Teraz nie wiem czy są jakieś inne modele z innych firm co podejdą ? Oprócz tego fajnie byłoby żeby zmieścił się w orginalna dziurę w błotniku, tak żeby nie trzeba było ciąć. Super jakby nie zaburzył pracy silnika oraz żeby nie był zbyt głośny. Zależy mi na niższym sportowym brzmieniu ale w środku chciałbym mieć cicho w trakcie podróży, oraz na autostradzie też. Czy da się połączyć ten kompromis ? Orientuje się może ? Zastanawia mnie czy taki wydech poprawi pracę silnika
Hugo Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu 4 godziny temu, rodak92 napisał(a): Jak wpisywałem w google wydech sportowy i ten silnik to wyświetlił mi się z Ultera model za 1000 zł. To teraz zobacz ja te tłumiki wyglądają po 2-3 latach 4 godziny temu, rodak92 napisał(a): Oprócz tego fajnie byłoby żeby zmieścił się w orginalna dziurę w błotniku, tak żeby nie trzeba było ciąć. Chyba w wycięcie w dokładce zderzaka To przed zakupem mierzysz co się zmieści i taką końcówkę zamawiasz. 4 godziny temu, rodak92 napisał(a): Super jakby nie zaburzył pracy silnika oraz żeby nie był zbyt głośny. Zależy mi na niższym sportowym brzmieniu ale w środku chciałbym mieć cicho w trakcie podróży, oraz na autostradzie też. Czy da się połączyć ten kompromis ? Orientuje się może ? Wszystko się da ogarnąć. Do wyboru masz gotowce (musisz poszukać jak brzmią na youtube) ewentualnie ktoś Ci wyspawa pod Twoje auto, ale to już koszty będą. 4 godziny temu, rodak92 napisał(a): Zastanawia mnie czy taki wydech poprawi pracę silnika Nie odczujesz różnicy. Jakbyś robił kompletny układ wydechowy to wtedy można coś tam zyskać.
Rekomendowane odpowiedzi