matekboss Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu No widzisz, teraz wyobraź sobie że masz skrzynie 0CK/L wracasz z ASO i szukasz warsztatu który zmieni Ci filtry🙃 No nie da się zrobić żartu z żartu, o ile w ogóle jesteś tego świadomy bo 95% ludzi tego nie wie. Co do 8HP to już coraz więcej zakładów ma urządzenie do wymiany dynamicznej i sama obsługa nie wymaga takiego nakładu pracy jak przy S-tronicach gdzie trzeba zrzucać mechatronikę. Szkoda tylko że przy dynamicznej wymianie sporo oleju idzie niepotrzebnie w "kanał" no ale life is life.
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, matekboss napisał(a): No widzisz, teraz wyobraź sobie że masz skrzynie 0CK/L wracasz z ASO i szukasz warsztatu który zmieni Ci filtry🙃 Dlatego nie chciałem auta z DL382
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Dlatego między innymi wybór padł na 3.0
Lovely Man Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Niestety w Bolanda nie było takiej opcji w B9
matekboss Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 5 minut temu, Lovely Man napisał(a): Niestety w Bolanda nie było takiej opcji w B9 Rób swapa
Lovely Man Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Możecie się śmiać ale cały czas marzę o manualu i starym, dobrym torsenie, ale to se ne vrati jak mawiał niejaki Havranek Chyba jedynie zostaje B9 V6 z innego rynku z Tiptronicem
Lovely Man Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu A jeszcze jak się naczytałem o rozrządach w V6 TDI to mi zupełnie przeszło, za to mam benzynę Mietka 3.5 V6 306 KM i to zaspokaja trochę moje chucie bo gada pięknie i wkręca się jak szlifierka, jednak brakuje 4x4, choć z tylną ośką też jest niezła zabawa
matekboss Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Na rynku chińskim do bodajże końca 2023 roku można było zamawiać Passata z silnikiem VR6
Lovely Man Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ale to silnik w poprzek, a ja się takich brzydzę, wyobrażasz sobie kobietę co ma w poprzek?
Rekomendowane odpowiedzi