Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Serwisowanie w ASO vs poza ASO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No widzisz, teraz wyobraź sobie że masz skrzynie 0CK/L wracasz z ASO i szukasz warsztatu który zmieni Ci filtry🙃 No nie da się zrobić żartu z żartu, o ile w ogóle jesteś tego świadomy bo 95% ludzi tego nie wie. Co do 8HP to już coraz więcej zakładów ma urządzenie do wymiany dynamicznej i sama obsługa nie wymaga takiego nakładu pracy jak przy S-tronicach gdzie trzeba zrzucać mechatronikę. Szkoda tylko że przy dynamicznej wymianie sporo oleju idzie niepotrzebnie w "kanał" no ale life is life.

Opublikowano
1 minutę temu, matekboss napisał(a):

No widzisz, teraz wyobraź sobie że masz skrzynie 0CK/L wracasz z ASO i szukasz warsztatu który zmieni Ci filtry🙃

Dlatego nie chciałem auta z DL382:grin:

Opublikowano

Wyboru za dużego nie było przy 2.0 

Opublikowano

Dlatego między innymi wybór padł na 3.0:wink:

Opublikowano

Niestety w Bolanda nie było takiej opcji w B9 :(

Opublikowano
5 minut temu, Lovely Man napisał(a):

Niestety w Bolanda nie było takiej opcji w B9 :(

Rób swapa :D

Opublikowano

Możecie się śmiać ale cały czas marzę o manualu i starym, dobrym torsenie, ale to se ne vrati jak mawiał niejaki Havranek ;) Chyba jedynie zostaje B9 V6 z innego rynku z Tiptronicem 

Opublikowano

A jeszcze jak się naczytałem o rozrządach w V6 TDI to mi zupełnie przeszło, za to mam benzynę Mietka 3.5 V6 306 KM i to zaspokaja trochę moje chucie bo gada pięknie i wkręca się jak szlifierka, jednak brakuje 4x4, choć z tylną ośką też jest niezła zabawa ;) 

Opublikowano

Na rynku chińskim do bodajże końca 2023 roku można było zamawiać Passata z silnikiem VR6 :)

Opublikowano

Ale to silnik w poprzek, a ja się takich brzydzę, wyobrażasz sobie kobietę co ma w poprzek? ;)