Kuba2929 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dzień dobry dzisiaj wszedłem w car potem w systemy car i ustawienia samochodu i oświetlenie zewnętrzne,ambitne i jak wchodzę pokazuje: wybrany system jest chwilowo niedostępny zawsze działało Co mam teraz zrobić
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Grzebałeś coś w kodowaniach albo w zielonym menu? Robiłeś coś przy aucie?
Kuba2929 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 17 minut temu, Muskel1 napisał(a): Grzebałeś coś w kodowaniach albo w zielonym menu? Robiłeś coś przy aucie? Tak w zielonym menu było zmienione oświetlenie zewnętrzne i wewnętrzne na 31 ale zmieniłem na 5 a i zapomniałem dodać że lewą lampa od miejsca kierowcy bardzo słabo świeci 17 minut temu, Muskel1 napisał(a): Grzebałeś coś w kodowaniach albo w zielonym menu? Robiłeś coś przy aucie? A i zapomniałem dodać że auto jest sprowadzone ze Stanów po konwersji i obie lampy przeszły pełną regenerację i światłowód był wymieniany
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Takie rzeczy należy opisać, a nie czekać, aż ktoś zada trefne pytanie😉 Dlaczego zmieniałeś w zielonym menu?
Kuba2929 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Takie rzeczy należy opisać, a nie czekać, aż ktoś zada trefne pytanie😉 Dlaczego zmieniałeś w zielonym menu? Bo lusterka nie chciały się składać ale już działają i te światło słabo świeciło i zmieniłem na 31 ale nic to nie dało
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No ale skoro przed regeneracją dobrze świeciło i nikt w zielonym menu nic nie zmieniał, a po regeneracji zaczęło słabo świecić, to problem leży w lampie, a nie ustawieniach.
Kuba2929 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu wiem ale mi chodzi o to że nie moge wejść w oświetlenie ambitne,zewnetrzene
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wrzuć zdjęcia z wszystkich ustawień z zielonego menu z pozycji Car i wszystkich zawartych tam podpunktów w Car.
Kuba2929 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć zdjęcia z wszystkich ustawień z zielonego menu z pozycji Car i wszystkich zawartych tam podpunktów w Car.
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kolego musisz uzbroić się w cierpliwość. Podbijanie postów znakami zapytania nie jest tu na miejscu i szczerze mówiąc, odbiera mi chęć jakiejkolwiek pomocy... Zważywszy jeszcze na to, że zmian jest kilka i zanim zdąże obrobić zdjęcia i je tu wrzucić, trochę czasu minie. Już pomijając fakt, że jest to forum i pomoc tutaj odbywa się dobrowolnie w wolnym czasie. Nikt tutaj nie jest zobowiązany udzielić odpowiedzi w czasie do 3 minut. Zaznacz i odznacz jak poniżej, następnie przeprowadź reboot jednostki MMI.
Kuba2929 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Kuba2929 napisał(a): Coś źle zrobiłem bi nie działa
Kuba2929 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Reboot jednostki przeprowadziłeś? jak to zrobić?
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Restart trzema przyciskami, aby jednostka MMI wystartowała od nowa ze zmienionymi ustawieniami. https://youtu.be/iOew5tegGIA?si=UATzOBdJA-JyzXnB
Rekomendowane odpowiedzi