Anubiss Opublikowano Poniedziałek o 20:51 Opublikowano Poniedziałek o 20:51 Cześć Panowie, mam pytanko bo zakupiłem cały pakiet maxtona do swojej niuni i mam problem, przy montażu dokładek progów. Sądzicie, że jakiś klej do szyb da radę je utrzymać czy koniecznie trzeba będzie zastosować wkręty ?
P.Wiśnia Opublikowano Poniedziałek o 20:54 Opublikowano Poniedziałek o 20:54 (edytowane) Tylko wkręty/nity, klej się nie sprawdzi. Edytowane Poniedziałek o 20:54 przez P.Wiśnia
Lovely Man Opublikowano Poniedziałek o 21:23 Opublikowano Poniedziałek o 21:23 Chcecie dziurawić oryginalne elementy żeby założyć jakieś nakładki? Toż to profanacja a poza tym będzie tam korodować aż miło, szczególnie przy aluminiowych nitach. Nie polecam takich zabiegów.
P.Wiśnia Opublikowano Poniedziałek o 21:50 Opublikowano Poniedziałek o 21:50 26 minut temu, Lovely Man napisał(a): Chcecie dziurawić oryginalne elementy żeby założyć jakieś nakładki? Toż to profanacja a poza tym będzie tam korodować aż miło, szczególnie przy aluminiowych nitach. Nie polecam takich zabiegów. Taa, będzie rdzewieć. Zwłaszcza że wkręty będą wkręcane w elementy plastikowe.
Lovely Man Opublikowano wczoraj o 06:34 Opublikowano wczoraj o 06:34 A sorry, nie wiedziałem że to mają być nakładki na nakładki na tych progach Będzię pięknie jak disneylandzie
Anubiss Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu Wkręty ani nity nie dadzą rady, bo wchodzi w blachę 😕
Rekomendowane odpowiedzi