Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Taki unikat na masce 3 str hehe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :>

Jeśli chodzi o wyposazenie to bez rewelacji:

klimatronik

przednie szyby w elektryce

lusterka w elektryce

4 poduchy

2 x podlokietnik

tempomat

wspomaganie kierownicy

ABS

Fotki furki:

dscn4494o.jpg

dscn4491.jpg

dscn4492l.jpg

dscn4493aei.jpg

dscn4495w.jpg

dscn4496a.jpg

dscn4497.jpg

dscn4499.jpg

i co sadzicie o zakupie?

Opublikowano

Fajna furka :good: zmieniaj lampki na poliftowe jakis inny grill, no i kolka jakies ladniejsze 16 albo 17 wtedy bedzie odmlodzona i calkiem ladnie bedzie wygladac

Powodzonka w modach :)

Opublikowano
  • Autor

Fajna furka :good: zmieniaj lampki na poliftowe jakis inny grill, no i kolka jakies ladniejsze 16 albo 17 wtedy bedzie odmlodzona i calkiem ladnie bedzie wygladac

W planach felgi 17 najlepiej BBS czarne ze srebrnym rantem, zmiana lamp z przodu tylnie przyciemnic i nowy grill czarny bez znaczka :evil: a kiedy to wszystko zrobie to sam nie wiem :confused4:

Opublikowano

grill czarny bez znaczka :evil:

Wstydzisz sie marki :mysli: grill załóż z polifta choćby i malnij na czarno ramke zostawiając chrom znaczek :good:

Opublikowano

grill to najlepiej zaloz od s4 albo rs4 mam u siebie od rs4 wyglada duzo lepiej niz czarny bez znaczka, a lampy przod koniecznie poliftowe, no ale to jest twoje autko :)

Opublikowano
  • Autor

grill czarny bez znaczka :evil:

Wstydzisz sie marki :mysli: grill załóż z polifta choćby i malnij na czarno ramke zostawiając chrom znaczek :good:

Nie, nie wstydze sie hehe, sam jeszcze zobacze jaki grill zaloze. Poki co musze zaczac od podstaw takich jak przerejestrowanie, wymiana oleju filtrow no i rozrzad ofkors :> A jesli chodzi o lampy poliftowe to beda pasowac bez problemow?

Opublikowano

Ładna Audiczka :) Tak jak koledzy pisali Przód lampy poliftowe, większa fela no i ściema szyb na tył by się przydała. Co do pasowania lamp to tu masz cały temat od tego http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html

Opublikowano

W planach felgi 17 najlepiej BBS czarne ze srebrnym rantem, zmiana lamp z przodu tylnie przyciemnic i nowy grill czarny bez znaczka :evil: a kiedy to wszystko zrobie to sam nie wiem :confused4:

Weź lepiej 18'.

17' będzie wygladała na strasznie małą przy takiej kolorystyce (wiem, co mówię, bo mam takie).

Z grilla zdejmuj zbędne chromy, a najlepiej cały na czarno. tylko wtedy lusterka nie będą pasiły.

Oznaczenia z tyłu też out.

Opublikowano
  • Autor

Weź lepiej 18'.

17' będzie wygladała na strasznie małą przy takiej kolorystyce (wiem, co mówię, bo mam takie).

Z grilla zdejmuj zbędne chromy, a najlepiej cały na czarno. tylko wtedy lusterka nie będą pasiły.

Oznaczenia z tyłu też out.

Jesli chodzi o lusterka to juz takie byly srebrne nakladki i sa przyklejone na stale :( ale spoko jakos spasuje calosc :)

Opublikowano

Z wymiana lamp przednich na poliftowe nie jest az tak duzo roboty u siebie sam to zrobilem :), jak masz juz te chrom lusterka to grill raczej tez z chromem a nie czrny bez znaczka

Opublikowano
  • Autor

Z wymiana lamp przednich na poliftowe nie jest az tak duzo roboty u siebie sam to zrobilem :), jak masz juz te chrom lusterka to grill raczej tez z chromem a nie czrny bez znaczka

Jak pisalem o czarnym grillu to jeszcze myslalem, ze te nakladki na lusterkach sa tylko na jakichs zaczepach, no ale AUDI jest na tyle cudne ze jest sporo konfiguracji by bylo piekne :cool1::notworthy:

Opublikowano

Ja proponuje jeszcze czarne kierunki boczne. Przy Twoim koloże lakieru efekt :good: i koszt niewielki!

Opublikowano
  • Autor

Ja proponuje jeszcze czarne kierunki boczne. Przy Twoim koloże lakieru efekt :good: i koszt niewielki!

Ale to mozna kupic czarne czy trzeba sobie cos samemu pokombinowac?

Opublikowano
  • Autor

Mam pytanie: ile ma do setki A4 1.9tdi 110ps tylko bez modyfikacji i sprawdzone nie katalogowe?

Opublikowano

sprawdź sam...

fajne autko :good:

Opublikowano

Mam pytanie: ile ma do setki A4 1.9tdi 110ps tylko bez modyfikacji i sprawdzone nie katalogowe?

W okolicach 12 sek., wszystko zależy od tego na jakich kołach, na jakim paliwku, jak to mierzysz itp. itd. :) Ja robiłem taki pomiar na VAGu, 2 osoby w aucie, koła 16'' 205/55, paliwo normalne i wyszło 12 z lekkim haczykiem, ale musiałem poprawić daweczkę paliwa bo nie było jak trzeba :decayed:

Fajne autko :good: Powodzenia w modach.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki :> na mody bede musial jeszcze poczekac bo kasy brak jak narazie :cool1:[br]Dopisany: 16 Maj 2009, 18:26_________________________________________________Mam pytanie bo znajomy ma do opchniecia tube seryjna z jakiejs A4 i nie wiecie czy do swojego radia (gamma) moge ja podpiac? i chce za nia 100zl warto?[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 01:09_________________________________________________Czy w A4 B5 jest skladana tylnia kanapa bo sie dzis troche powkur.....m?