KamilQ5 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Witam. Mam pilne pytanie próbowałem coś znaleźć i nie do końca mi się udało. Czy silnik z oznaczeniem CGLC jest taki sam jak CGL czy CGLA mam u siebie CGLC i muszę kupić drugi silnik znalazłem silnik w aukcji pisze CGL CGLA i nie wiem czy będzie pasować ewentualnie czym się różni. Z góry dziękuję za szybką odpowiedz
Dev Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia CGL to oznaczenie silnika (słupka) ostatnia litera oznacza moc silnika a przy wymianie silnika nie ma znaczenia
KamilQ5 Opublikowano 9 Kwietnia Autor Opublikowano 9 Kwietnia Czyli jak wstawię silnik z całym osprzętem CGLA to i tak będę miał 177 koni? Jak w CGLC?
Rozwiązanie tass Opublikowano 9 Kwietnia Rozwiązanie Opublikowano 9 Kwietnia Jeśli turbina i wtryski są takie same to tak.
Dev Opublikowano Czwartek o 10:29 Opublikowano Czwartek o 10:29 W dniu 9.04.2025 o 04:42, KamilQ5 napisał(a): Czyli jak wstawię silnik z całym osprzętem CGLA to i tak będę miał 177 koni? Jak w CGLC? silnik wrzucasz bez osprzetu
KamilQ5 Opublikowano Piątek o 06:52 Autor Opublikowano Piątek o 06:52 Znalazłem silnik CGLC czy ktoś ma możliwość sprawdzenia pojazdu po vinie za darmo? WAUZZZ8K2EA021776
Hugo Opublikowano Piątek o 08:46 Opublikowano Piątek o 08:46 1 godzinę temu, KamilQ5 napisał(a): czy ktoś ma możliwość sprawdzenia pojazdu po vinie za darmo? Za darmo to w aso jak jesteś właścicielem pojazdu. Na Allegro chyba cztery dychy za to biorą.
KamilQ5 Opublikowano Piątek o 11:01 Autor Opublikowano Piątek o 11:01 W dniu 10.04.2025 o 12:29, Dev napisał(a): silnik wrzucasz bez osprzetu Silnik z osprzętem
KamilQ5 Opublikowano Piątek o 11:03 Autor Opublikowano Piątek o 11:03 2 godziny temu, Hugo napisał(a): Za darmo to w aso jak jesteś właścicielem pojazdu. Na Allegro chyba cztery dychy za to biorą. Ok dzięki
Rekomendowane odpowiedzi