Wojak17 Opublikowano wczoraj o 18:17 Opublikowano wczoraj o 18:17 Witam, dzisiaj wyświetlił komunikat awaria systemu adblue i brak możliwości uruchomienia za 1000km. Mogę prosić o jakieś podpowiedzi co to może być?Log-WAUZZZ8K7FA125066.txt
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 18:35 Opublikowano wczoraj o 18:35 Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie kody błędów, zdjęcia, czy wycinki.
Wojak17 Opublikowano wczoraj o 19:29 Autor Opublikowano wczoraj o 19:29 45 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie kody błędów, zdjęcia, czy wycinki. Ok, tylko błędy były w silniku dlatego to wrzuciłem. Mogę zrobić pełen auto scan tylko że błąd usunąłem i nie powraca a na liczniku cały czas jest błąd
Wojak17 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Log-WAUZZZ8K7FA125066-213510km.txt
Muskel1 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Poczytaj tutaj Edytowane 12 godzin temu przez Muskel1
Wojak17 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Próbowałem tego podczas jazdy i narazie efektów brak, błąd na liczniku dalej jest. Wtrysk adblue słuchać że pracuje do tego sprawdziłem w nastawach podstawowych ze dawka i zużycie środka redukującego jest poprawna, jest też resetowanie blokady scr ale tego nie ruszałem
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 13 minut temu, Wojak17 napisał(a): Próbowałem tego podczas jazdy Czego?
Wojak17 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Wykonuj ciągłą jazdę tak, aby na najwyższym biegu prędkość wynosiła maksymalnie 1800 obr./min. Temperatura kota SCR wynosi 210-350 stopni ACC / GRA wyłączone Utrzymuj prędkość między 1400-1800 obr./min Moment obrotowy silnika między 80-270 Nm Jeśli wszystkie warunki są spełnione - przytrzymaj profil jazdy przez 5 sekund, a następnie nagle przejdź do ciągu. (Sailing/foot całkowicie z gazu). Diagnoza powinna być teraz uruchomiona.
Wojak17 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 30 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jaką masz wartość w bloku IDE 08132? Na pierwszej jest 15 ale mam parę bloków o tej lokalizacji i na większości jest 15 ale jest też 4 i 0. Log-WAUZZZ8K7FA125066.txt Edytowane 7 godzin temu przez Wojak17
Rekomendowane odpowiedzi