Nacek Opublikowano Niedziela o 17:50 Opublikowano Niedziela o 17:50 (edytowane) Cześć jak w temacie co należy wiedzieć na start czy jest jakaś dostępna instrukcja tego programu? Chodzi mi o zwykłe odczytywanie błędów i parametrów. Każdorazowe podpięcie kosztuje 100zł u mechanika, troszkę za dużo żydzą. Dlatego przymierzam się do kupna interfejsu OBD2 oraz samego programu. Tylko tutaj pojawia się pytanie gdzie to zakupić bo rozbieżności w cenach zauważyłem są od 100zł, a nawet po 600zł. Poradzi ktoś coś, albo podeśle jakiegoś linka skąd zamawiać całe oprogramowanie z kablem. Pozdrawiam i życzę Zdrowych, wesołych spokojnych Świąt Wielkanocnych Edytowane Niedziela o 17:53 przez Nacek
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 17:56 Opublikowano Niedziela o 17:56 Strona firmy ADAKO - oprogramowanie diagnostyczne VCDS® WWW.VAG-COM.PL
Nacek Opublikowano Niedziela o 18:17 Autor Opublikowano Niedziela o 18:17 (edytowane) W skrócie jaka jest różnica HEX-NET do HEX-V2? Czemu takie ceny za złącze interfejsu. Ja myślałem o zwykłym kablu OBD2 do laptopa + program. Program już widzę można tam u nich pobrać jak się kupi któreś złączę. Edytowane Niedziela o 18:22 przez Nacek
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 18:24 Opublikowano Niedziela o 18:24 Tyle kosztuje oryginalny VCDS. Program jest darmowy, kupujesz interface z licencją i to on tyle kosztuje. Wrzucanie linków do piratów (klonów) jest na forum (słusznie) zabronione. HEX-NET2 obsługuje wszystko to samo co HEX-V2 tyle że jest także bezprzewodowy i można go wykorzystać także do aplikacji mobilnej na telefonie VCDS Mobile.
Nacek Opublikowano Poniedziałek o 07:56 Autor Opublikowano Poniedziałek o 07:56 13 godzin temu, Dev napisał(a): Do jakiego auta ma być ? A4 B7 i Golf 5 docelowo, ale w niedalekiej przyszłości nie wykluczam obsługę nowszych samochodów z grupy VAG
Rekomendowane odpowiedzi