Pavlo1010 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Witam. Audi a4 b6 1.9 avf quattro. Od niedawna mam problem z wycieraczkami. na początku chodziły same po odpaleniu zapłonu ciężko było ich zatrzymać. Teraz całkowity brak wycieraczek Manetka sprawdzona Silniczek sprawdzony Mechanizm nie zatarty Został modół MCE. Wyjąłem go z wierzchu wyglądał ok. w środku dostała się woda przez osłonę komputera pod maską. Czy ktoś wie która część tego modułu odpowiada za wycieraczki. Zdjęcia wysyłam w załączniku. Czy może być jeszcze coś innego oprócz tych rzeczy które wymieniłem?
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu MCE do wymiany. Kup używkę, bo to śmieszne pieniądze. W tej cenie żaden elektronik tego nie zreperuje.
Pavlo1010 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, Muskel1 napisał(a): MCE do wymiany. Kup używkę, bo to śmieszne pieniądze. W tej cenie żaden elektronik tego nie zreperuje. Czy jak mam z końcówką F mogę go wymienić na ten sam nr z inną końcówką np N L D E C B lub są też bez litery na końcu.
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Miłej lektury: https://a4-klub.pl/topic/100858-mce-09-moduł-centralnej-elektryki-lusterko-włącznik-świateł-czujnik-światła-coming-leaving-home-w-audi-a4-b6-i-b7/
Rekomendowane odpowiedzi