Diego Risek Opublikowano Poniedziałek o 13:36 Opublikowano Poniedziałek o 13:36 Witam. Ostatnimi czasy moje auto ma problem z odpalaniem. Mam wrażenie, że na ciepłym jeszcze gorzej odpala, choć nie zawsze lecz często, tak jak by zakręci , sekunda ciszy i kręci dalej. Czyżby Rozrusznik się kończył ?? VCDS był taki błąd
Diego Risek Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu Czy byłby ktoś wstanie pomóc ?
Diego Risek Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Pełny auto-scan. Odrazu muszę przeprosić bo ten błąd wykasowałem wczoraj by sprawdzić czy znowu się pojawi.. Czy to może być faktycznie wina przekaźnika ? Jeżeli tak to gdzie on jest ? Czy może rozrusznik już kończy żywot? audiaudi.txt
Diego Risek Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Dzięki za temat, ale nie ma żadnej informacji w nim o moim błędzie.
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Masz na zdjęciu, które wrzuciłeś u góry.
Rekomendowane odpowiedzi