Diego Risek Opublikowano Poniedziałek o 13:36 Opublikowano Poniedziałek o 13:36 Witam. Ostatnimi czasy moje auto ma problem z odpalaniem. Mam wrażenie, że na ciepłym jeszcze gorzej odpala, choć nie zawsze lecz często, tak jak by zakręci , sekunda ciszy i kręci dalej. Czyżby Rozrusznik się kończył ?? VCDS był taki błąd
Diego Risek Opublikowano wczoraj o 08:32 Autor Opublikowano wczoraj o 08:32 Czy byłby ktoś wstanie pomóc ?
Diego Risek Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Pełny auto-scan. Odrazu muszę przeprosić bo ten błąd wykasowałem wczoraj by sprawdzić czy znowu się pojawi.. Czy to może być faktycznie wina przekaźnika ? Jeżeli tak to gdzie on jest ? Czy może rozrusznik już kończy żywot? audiaudi.txt
Diego Risek Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Dzięki za temat, ale nie ma żadnej informacji w nim o moim błędzie.
Muskel1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Masz na zdjęciu, które wrzuciłeś u góry.
Diego Risek Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 9 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Masz na zdjęciu, które wrzuciłeś u góry. A podpowiesz gdzie są przekaźniki od rozrusznika i które sprawdzić ?
Muskel1 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Pod maską, sciana grodziowa strona kierowcy. Przekaźnik B na poniższym rysunku.
Diego Risek Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Pod maską, sciana grodziowa strona kierowcy. Przekaźnik B na poniższym rysunku. Dziękuję. Jak myślisz, czy możliwe, że przekaźnik pada ? Czy raczej to już rozrusznik na wykończeniu ?? Bo przed chwilą stanąłem, zgasiłem, i chciałem odrazu odpalić to kręcił jak by chciał a nie mógł. (zakręcił, przerwa, zakręcił, przerwa, bardzo powoli )
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Trzeba kolejno szukać i eliminować. Wymień przekaźnik i sprawdź czy będzie poprawa. Jak nie to sprawdź jak w podanym u góry linku, czy nie masz na płytce sterownika silnika przepalonych ścieżek.
Diego Risek Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 13 minut temu, Muskel1 napisał(a): Trzeba kolejno szukać i eliminować. Wymień przekaźnik i sprawdź czy będzie poprawa. Jak nie to sprawdź jak w podanym u góry linku, czy nie masz na płytce sterownika silnika przepalonych ścieżek. Tyle że w temacie jest tak, że oni muszą trzymać kluczyk. Ja nie muszę, wciskam i kręci. Więc nie wiem czy może mieć to coś wspólnego ?
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jak nie spawdzisz, to się nie dowiesz.
Rekomendowane odpowiedzi