arekdorota Opublikowano Środa o 20:02 Opublikowano Środa o 20:02 Teraz, arekdorota napisał(a): Tak Teraz, arekdorota napisał(a): Tak Z przodu drzwi oświetlenie białe działa a z tyłu muszę jeszcze wiązkę zrobić bo tam nic nie ma pod tapicerką
Muskel1 Opublikowano Środa o 20:12 Opublikowano Środa o 20:12 To musisz zarówno podświetlane klamki, jak i te białe lampki zakodować w każdym sterowniku drzwiowym z osobna (razem 4). Skoro masz oryginalny VCDS, to masz opisane w nich etykiety (czyli bajty i poszczególne bity). Zaznacz odpowiednie😉
arekdorota Opublikowano Środa o 20:19 Opublikowano Środa o 20:19 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): To musisz zarówno podświetlane klamki, jak i te białe lampki zakodować w każdym sterowniku drzwiowym z osobna (razem 4). Skoro masz oryginalny VCDS, to masz opisane w nich etykiety (czyli bajty i poszczególne bity). Zaznacz odpowiednie😉 Tylko że te białe świecą po otwarciu drzwi a oświetlenie klamek nie , mam po angielsku VCDS może znasz wartości które trzeba zmienić
Muskel1 Opublikowano Środa o 20:24 Opublikowano Środa o 20:24 To podłączyłeś nie tam gdzie trzeba. Jeżeli nie miałeś białych lampek, to nie powinny po dołożeniu zaświecić bez kodowania.
arekdorota Opublikowano Środa o 20:28 Opublikowano Środa o 20:28 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): To podłączyłeś nie tam gdzie trzeba. Jeżeli nie miałeś białych lampek, to nie powinny po dołożeniu zaświecić bez kodowania. Zakupiłem ori klamki od wewnątrz z wiązką i klamki nie świecą a białe lampki już tak , wypiąłem stara wiązkę i wpiąłem nową nic nie zmieniałem więcej
arekdorota Opublikowano Środa o 20:46 Opublikowano Środa o 20:46 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć pełny auto-scan. Jutro już wstawię
Rekomendowane odpowiedzi