dawidmb7 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Witam jestem w trakcie swapu na awx w b7. Stwierdziłem że zostaje na edc15 stąd też przychodzę z prośbą o poratowanie schematami instalacji elektrycznej bo wszystko co znajduje to wygasłe linki lub jakieś niepewne schematy.
dawidmb7 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu Dziękuję bardzo, a jak bardzo jest to skomplikowane, dużo jest różnic i przekładania pinów ? Pierwszy raz robię taki zabieg i wgl swap i nie ukrywam że lekko mnie to martwi. Wiem że mogłem dać instalacje i ecu bpw ale już kupiłem wiązkę i dostałem pociętą więc wolę zostać przy starej wiązce z b6. Może ktoś robił i ma zdjęcie kostek z poprzekladanymi pinami to może by mi to w jakimś stopniu ułatwiło pozdrawiam
Langista Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Kilka dni na bank zejdzie, zwłaszcza jak robisz to pierwszy raz.
dawidmb7 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 37 minut temu, Langista napisał(a): Kilka dni na bank zejdzie, zwłaszcza jak robisz to pierwszy raz. Zostało mi tak naprawdę tylko tą wiązkę ogarnąć a właśnie wszędzie pisza ze 2-3 godziny i zrobione
Rekomendowane odpowiedzi