Rossi_46 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Na wydechy kupuje się nakładki w serwisie..i tak to wygląda
ohm Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Piękne auto. Widziałem tablice SC,ale jakoś Cie tu nie widuję. Jedynie bliźniacze SC 5999C 1.8tfsi,z zewnątrz niemal identyczne.
Rossi_46 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Żadko bywam w czestochowie...
turdzi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Jednak s-line został założony sorki za jakość zdjęć ale były na szybko robione tel. i jak to , wyglada jest p&p czy oprocz samych zderzakow trzeba cos jeszcze dokupic ?
ohm Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Wygląda niesamowicie,a fotki ze stłuczki są w ogóle usunięte czy gdzieś przesunięte do innego tematu?
Rossi_46 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 No nie ma skasowane sa [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 01:17_________________________________________________ Jednak s-line został założony sorki za jakość zdjęć ale były na szybko robione tel. i jak to , wyglada jest p&p czy oprocz samych zderzakow trzeba cos jeszcze dokupic ? Jest idealnie Tylko trzeba tylko wymienic oslone pod chlodnicami ktora dochodzi do zderzaka przedniego..a tak to reszta pasuje slizgi itd to samo Pozdro
alvaro Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie tylko tą pierwszą - w B8 osłona dzieli się z kliku części nie tak jak w B6/B6 że jest tylko silnik/skrzynia
Michał Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 pożyczyłem fotkę do bannera, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko?
Rossi_46 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pewnie, nie ma najmniejszego problemu
Rekomendowane odpowiedzi