toojtek Opublikowano wczoraj o 17:27 Opublikowano wczoraj o 17:27 Siemanko panowie i panie A5 coupe nie działa prawe przeciwmgielne, nie dochodzi prąd do wtyczki sprawdziłem bezpieczniki w bagażniku i po bokach kokpitu i jest git macie jakieś pomysły byłbym bardzo wdzięczny za pomoc pozdrawiam
toojtek Opublikowano wczoraj o 18:19 Autor Opublikowano wczoraj o 18:19 47 minut temu, Muskel1 napisał(a): Błędy? wyskoczyły 2 kody błędów 01506 02741
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 18:20 Opublikowano wczoraj o 18:20 Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie kody błędów, zdjęcia czy wycinki.
toojtek Opublikowano wczoraj o 18:23 Autor Opublikowano wczoraj o 18:23 dodam że błędy wypluł centralny moduł komfortu
toojtek Opublikowano wczoraj o 18:25 Autor Opublikowano wczoraj o 18:25 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie kody błędów, zdjęcia czy wycinki. aha ok nie wiedziałem skanowałem auto OBD Eleven to mam to jakoś ściągnąć i wrzucić tutaj tak>?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 18:31 Opublikowano wczoraj o 18:31 Pełny auto-scan, albo jak to w obd11 się nazywa, dziennik historii.
toojtek Opublikowano wczoraj o 18:36 Autor Opublikowano wczoraj o 18:36 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Pełny auto-scan, albo jak to w obd11 się nazywa, dziennik historii. history.txt
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 18:42 Opublikowano wczoraj o 18:42 (edytowane) Z przodu masz Xenony, jakie masz lampy z tyłu? Żarówki czy LED? Edytowane wczoraj o 18:42 przez Muskel1
toojtek Opublikowano wczoraj o 18:55 Autor Opublikowano wczoraj o 18:55 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Z przodu masz Xenony, jakie masz lampy z tyłu? Żarówki czy LED? z przodu Xenon, a z tyłu led, aczkolwiek ledy tylko oświetlenie lampy, a przeciwmgielne normalnie żarówa
toojtek Opublikowano wczoraj o 19:09 Autor Opublikowano wczoraj o 19:09 13 minut temu, toojtek napisał(a): z przodu Xenon, a z tyłu led, aczkolwiek ledy tylko oświetlenie lampy, a przeciwmgielne normalnie żarówa i jak masz jakiś pomysł ? ps widze że w DE siedzisz ja też:D
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 19:23 Opublikowano wczoraj o 19:23 13 minut temu, toojtek napisał(a): widze że w DE siedzisz ja też:D Musisz sprawdzić przy BCM2 czy na przewodzie wychodzącym na przeciwmgielne jest napięcie.
toojtek Opublikowano wczoraj o 19:54 Autor Opublikowano wczoraj o 19:54 29 minut temu, Muskel1 napisał(a): Musisz sprawdzić przy BCM2 czy na przewodzie wychodzącym na przeciwmgielne jest napięcie. no to chyba sie skończy mechanikiem narazie sprawdzałem miernikiem i na wtyczce na + do żarówki nie pokazało żadnego napięcia
toojtek Opublikowano wczoraj o 20:05 Autor Opublikowano wczoraj o 20:05 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masa do żarówki dochodzi? tak
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 20:09 Opublikowano wczoraj o 20:09 To musisz sprawdzić dlatego brakuje napięcia.
Rekomendowane odpowiedzi