t.gazda Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Witam Panowie mam pytanie bo w jednym module sterownika GATAWAY 19 mam wiele błędów, i mimo wykasowania zaraz wracają. Kiedyś jeden z diagnostów powiedziała że najprawdopodobniej podczas wyładowanego akumulatora wysypał się soft w sterowniku. Czy mogę prosic o ocene sytuacji i jak to naprawić. Ps. Samochód nie sprawia żadnych problemów Dokument.pdf
Muskel1 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie screeny, kody błędów czy wycinki. Wrzuć pełny dziennik histori w formacie .txt, który obdeleven zapisał.
t.gazda Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie screeny, kody błędów czy wycinki. Wrzuć pełny dziennik histori w formacie .txt, który obdeleven zapisał. Był w pierwszym. Poście Ale ponowie Dokument.pdf
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 5 godzin temu, t.gazda napisał(a): Był w pierwszym. Poście Ale ponowie Pełny auto-scan, znaczy odczyt z wszystkich sterowników a nie z jednego (Gateway) Trzeba się chyba na kolanach prosić...
Rekomendowane odpowiedzi