adprzemek Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam , muszę wymienić przednie amortyzatory, ponieważ te, które mam założone już się trochę zużyły, i w związku z tym mam pytanie: czy ktoś orientuje się jakie amortyzatory powinienem założyć do czerwonych sprężyn? pozdrawiam
Gość Brytol Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 kolor sprężyn u różnych producentów może oznaczać inne obniżenie... napisz ile niżej masz auto w mm i producenta spręzyn
MOBILEKA4 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Witam Mam czerwone sprężyny w swojej furce i założyłem normalne amory cały kpl. przód i tył. Kupiłem na necie firma MPR i śmigają jak trzeba. Ostatnio byłem na badaniu i diagnosta stwierdził ze jest OK.
KOLABOR Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 pierwszy raz słyszę o amortyzatorach MPR czy naprawdę są dobre bo znalazłem takie na allegro i cena jest ok ale co do jakości ?! a muszę coś kupić przed zimą bo wymiana opon na zimowe to jeszcze nie to mechanik stwierdził że bez wymiany amortyzatorów się nie obędzie dla poprawy bezpieczeństwa.Proszę o opinie.
MOBILEKA4 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Tak jak już pisałem moje MPR -ki latają jak ta lala a opinie każdy może napisać jaka mu przyjdzie do głowy. Jak sam nie spróbujesz to się nie dowiesz.
pablo15005 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Tak jak już pisałem moje MPR -ki latają jak ta lala a opinie każdy może napisać jaka mu przyjdzie do głowy. Jak sam nie spróbujesz to się nie dowiesz. One są jakieś sportowe?:> daj jakiś namiar gdzie można takie coś nabyć, jak cenowo wyglądają?
bej Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 jeśli auto nie jest bardzo obniżone to śmiało możesz zakładać standardowe amortzatory
PORTER4 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja mam zamontowane amortyzatory MPR i są w porządku.Sprzedają na Allegro zawieszenie standardowe Amortyzatory VW PASSAT B5 AUDI A4 A6 PRZÓD (2766882942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kukis Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 też mam z przodu MPR, i ogólnie jest bardzo bezpiecznie i twardo, ale są też niestety minusy, np. przy szybszych przejazdach przez garby, uskoki jezdni kiedy koła opadają w doł jest metaliczne uderzenie, też tak macie ??? bo nie wiem czy to te amory, czy poprostu to normalne na twardych amorach, czy jakiś luz się uaktywnił
KOLABOR Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zamówiłem te amortyzatory MPR zobaczymy.Jak rozmawiałem ze sprzedawcą są popularne w Hiszpanii, Danii i chyba Włochy bo już nie pamiętam.
Kukis Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 tak podobno są produkowane w Hiszpanii, ale to tylko tak na słowo, bo ani na pudełku ani na amorku nie ma wybitego miejsca produkcji, więc nie wiadomo gdzie są produkowane
A4A4 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Miałem wcześniej amortyzatory gh ale padły i też nie miały napisów gdzie są produkowane a podobno szwedzkie.Kupiłem amortyzatory MPR w nowej siedzibie CMT Lublin i też coś pukało ale po sprawdzeniu okazało się że to wahacze górne prawe.Zadzwoniłem do nich i po sprawie załatwili w dobrej cenie.
PORTER4 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 To w tym samym miejscu kupiliśmy.Wybierasz się w najbliższym czasie do tej hurtowni bo potrzebuję klocki a masz po drodze to może się dogadamy.Daj znać jestem tu prawie codziennie lub gg 45231588
Rekomendowane odpowiedzi