OLIVER Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Witam Panowie kożystał ktoś z takich części zamiennych jak " Nowy błotnik przedni " ? Jeśli tak to proszę o info , jak z pasownością takiego błotnika czy to jest warte zakupu taki zamiennik?A może ktoś poleci takiego sprzedawcę zamienników . dodam że używki w kolorze bez malowania do założenia nie znalazłem Znalazłem coś takiego ,Co o tym sądzicie . Dzięki Audi A4 B7 04 do 08 Błotnik prawy LX7Z Wrocław Fabryczna • OLX.pl WWW.OLX.PL 579 zł: Potrzebujesz swoją część karoserii na teraz? Trafiłeś w odpowiednie miejsce! Otrzymujesz POMALOWANĄ część do twojego samochodu! Zapakowaną w karton lub tekturę...
mravel Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu ja kupowalem na alledrogo u sprzedawcy BluCarOne - ocynkowany w kolor. Kolor to dla mnie 90% odpowiednik. Jak spojrzysz w odpowiednim świetle to jednak widać różnicę ale nie jest źle. Możesz zobaczyć u mnie na stronie mojego auta - wymienione oba błotniki - link w stopce. Co do spasowania to lewy byl igla a prawy mial problem na dole i drzwi obcierały. Musiałem go podgiąć i przewiercić otwór na śrubę. Co do wykonania to ciensza blacha ale nie jest źle. Zabezpieczyłem go dodatkowo farbą i masą uszczelniającą.
Rekomendowane odpowiedzi