A4B7Avant Opublikowano Sobota o 10:33 Opublikowano Sobota o 10:33 Witam. Jestem tu nowy. Mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek. Czy to jest prawidłowy kolor oleju silnikowego 5w40? Wymiana zrobiona ponad 3 tys km temu. Olej pobrany z bagnetu. Nwm czy tak powinno byc i ze to norma. Czy jednak mam sie zaczynać czymś martwić. W załączniku to ten ciemniejszy kolor na górze. Proszę o pomoc. Wszytskim z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. A śmieszkom również dziękuję za to ze jednak przeczytałem moj post 😁 Miłego weekendu i pozdrowionka.
Gorczyk Opublikowano Sobota o 17:05 Opublikowano Sobota o 17:05 U mnie po prawie 7000 kilometrów 😁 Wiec wszystko ok.
B618t Opublikowano Sobota o 20:58 Opublikowano Sobota o 20:58 temat ten Lubie bardzo twój olej na ok wyglada ale jak chcesz to wymieniaj z płukanka olej to będzie ładniejszy dużo ludzi różne zdania ma ale u mnie widać było efekty np a6 mialem czarny ciagle nawet po zalaniu odrazu czarny po 3 4 k km jakoś tak odrazu jak smoła zrobiłem wymianę z płukanka pojeździłem na nowym oleju 15 km i znów dałem płukankę i zlałem olej i wlałem finalnie olej ostateczny dopiero przy 8 było widać mocniejsze zużycie
Rekomendowane odpowiedzi