ariel Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 cześć mam problem jak podłóczyc lampy angel mam problem ze światłami krótkimi jak zapale długie to gasną krótkie a raczej tak nie może być prawda? Powinny sie palić długie z krótkimi razem czy to wina przełącznika czy ja coś żle zrobilem ale chyba nie bo mialem gotowe kostki. Dzięki
martin a4 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 niby ma byc tak orginalnie ale slyszlaem ze cos przy manetce trzeba przerobic zeby bylo git
ariel Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2007 czy ty to przerabialeś ? Nie wiedzialem że orginalnie tak dzialają byłem przekonany że jest inaczej nie wiesz może czy jest dużo z tym roboty
Szewczenko7 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 nie wiesz może czy jest dużo z tym roboty Jest w tym wiecej zabawy jak roboty :twisted:
wojtek79 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 cześć mam problem jak podłóczyc lampy angel mam problem ze światłami krótkimi jak zapale długie to gasną krótkie a raczej tak nie może być prawda? Powinny sie palić długie z krótkimi razem czy to wina przełącznika czy ja coś żle zrobilem ale chyba nie bo mialem gotowe kostki. Dzięki Nie miałem do czynienia z podłączaniem lamp angel eyes ale to że gasną krótkie jak włączysz długie to akurat normalne. Na pewno wcześniej miałeś żarówki H4. Są tam dwa włókna. Jak włączysz krótkie to świeci to włókno przy osłonce a przy długich ono gaśnie a zapala się to poniżej bez tej osłonki. Jęśli chcesz by krótkie nie gasły po włączeniu długich to zastosuj prosty układ z przekaźników
ariel Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Cześć Tak zgadza się mialem żarówke H4 a co do przekażników to mógłbyś mi to bliżej wytłumaczyć kolega wyżej napisal że jest z tym więcej zabawy niż roboty a ja sie troche cykam żebym nic nie popalił z tylnymi lampami poszlo nieżle nie wiem jak mam wsawić zdjęcie to bym wam pokazal.
wojtek79 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Tak, tył jest prosty. Mogę narysować schemat podłączenia i wyślę Ci to mailem ale na razie jestem troszkę zajęty. Myśle że przez święta nie siedzisz w garażu więć poczekaj proszę na maila. Nie mam tego schematu gotowego, muszę go dopiero narysować
ariel Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 dzięki serdeczne będę czekał i życze wesołych świąt mam nadzieje że bedzie dzialać bo za pare tygodnie chce jechać do polski na urlopa.
talib1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 to kontaktujcie się przez maila , PW a jak będziecie mieli gotowy schemat to dajcie znać i do Warsztatu dorzucimy. Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi