Smrvvf Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Cześć, polecacie jakiś zestaw głośników, aby poprawić jakość grania radia concert 2+? Aktualnie poszukuje konkretów a na forum nie potrafię znaleźć, albo linki nie dzialaja. a4 b6 2001 rok, półbose. Chcę głównie skupić na jakości grania tego zestawu
Hugo Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Na początek wytłumienie drzwi, do tego jakiś zestaw w przednie drzwi, do tego wzmacniacz i subwoofer w boczek bagażnika. P.S. Poszukujesz konkretów, a żadnych nie podajesz 😁 Podstawa to budżet. Co do głośników to indywidualne wymagania co do dźwięku. Ja miałem w B8 wrzucone Morel Tempo Ultra 602
Langista Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu B8 ma lepsze plastiki i lepiej gra po wymianie głośników, w b6 już tak kolorowo nie ma. Ogólnie najwięcej daje wytłumienie drzwi oraz samej tapicerki drzwi. Na blachę drzwi dajesz maty bitumiczne a na tapicerkę drzwi (od środka ) pianka. Wierz mi że już po tym zabiegu wystarczy jakiś subwoofer w bagażniku (np. we wnękę) i będzie to ładnie grać.
Rekomendowane odpowiedzi