Fushigina0001 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Witam serdecznie wszystkich kolegów na forum! Mam pewien problem z moim samochodem audi A5 8t lift USA. Oto co się dzieje: Kompletnie nie działa kamera cofania w mmi pokazuje jako system obecnie niedostępny Kompletnie nie działają LEDy do jazdy dziennej. Świeci tylko lewa lampa, prawa jest całkowicie martwa. Przez VCDS nie mogę w ogóle połączyć się ze sterownikiem lampy, niezależnie od tego, ile razy próbuję. Nie da się otworzyć bagażnika z kluczyka. Klimatyzacja w ogóle się nie załącza. Przy otwieraniu samochodu z kluczyka prawa strona drzwi pozostaje zamknięta – dopiero mogę ją otworzyć guzikiem od strony kierowcy. Czy te objawy mogą wskazywać na uszkodzony sterownik BCM1? Może ktoś miał podobny problem i podzieli się doświadczeniem? Będę wdzięczny za wszelkie rady, sugestie diagnostyki czy ewentualne rozwiązania. Pozdrawiam i dzięki z góry!
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie kody błędów, zdjęcia czy wycinki..
Rekomendowane odpowiedzi