czaja77 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Witam szanownych kolegów ,mam problem z nową nabytą a4,a mianowicie wskazania na liczniku temperatura idzie sobie do 90 c momentalnie spada a po chwili jest już na 115c ,to samo z zegarem paliwa mam zatankowane ok pół baku a wskazówka potrafi opaść do zera a po chwil wraca na miejsce ,kody klimatronika kanał 51 90 c,kanał 49 121c ,na vagu w zegarach zero błędów, w silniku to samo zero.temperatura na vagu kanał 7 88c i się nie zmienia.myślałem ze to czujnik temperatury wymieniony na nowy i jest bez zmian.prosze o pomoc bo nie wiem co się dzieje,Pozdrawiam i czekam na pomysły doświadczonych kolegów.
iwadrian Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Miałem taki sam problem ze wskaźnikiem temperatury i pomogła wymiana zegara,może u ciebie oba są do wymiany
iwadrian Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Samego wskaźnika temperatury,reszta została.
Daimos Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Ewentualnie do wymiany procesor w zegarach
peter22 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 masz gdzies zimny lut mialem to w takiej a4 wymieniłem dwa liczniki i dopiero trzeci byl dobry. jak masz VDO to luz mozesz wymieniac jakies czesci w zegarach ale jak masz chyba tak sie pisze magneti marelii to juz do wymiany całe zegary. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi