krzaś Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Witam Audi A4 1,9 tdi z 2002r. Cały czas pali się AIRBAG. Podłączyłem do kompa to pokazuje że żadnych błędów i usterek nie ma . Nie wiem gdzie leży przyczyna!! Może ktoś miał już taki przypadek. Pozdro Krzaś
Wihajster Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Witam Audi A4 1,9 tdi z 2002r. Cały czas pali się AIRBAG. Podłączyłem do kompa to pokazuje że żadnych błędów i usterek nie ma . Nie wiem gdzie leży przyczyna!! Może ktoś miał już taki przypadek. Pozdro Krzaś dziwne ,powinny być jakieś błędy
Pawel_34 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Rusz kostkami pod przednimi siedzeniami, chociaż gdyby to była przyczyna powinien to wykazac VAG. Ale jak nie sprawdzisz to się nie dowiesz.
krzaś Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 Własnie też mnie to zastanawia. Podpiołem pod kompa za 7000zł nie pamiętam firmy i oprogramowania bo to komp kumpla. Ruszałem tymi kostkami i nic.
ziemek Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Witam dzisiaj zapaliła mi sie ta kontrolka od poduszki i nie wiem co z tym zrobić a nic nie ruszałem. Może ktoś wie co to może byc za usterka
szogun0 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Witam Audi A4 1,9 tdi z 2002r. Cały czas pali się AIRBAG. Podłączyłem do kompa to pokazuje że żadnych błędów i usterek nie ma . Nie wiem gdzie leży przyczyna!! Może ktoś miał już taki przypadek. Pozdro Krzaś Ja się tylko mogę domyślać co jest nie tak. Sensor był robiony.
ziemek Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 NIC NIE BYŁO ROBIONE. jak postawiłem auto pożniej zapaliłem to sie zaświeciło i tak zostało
ALBINEK Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Musisz podłączyć Vag-a.Wtedy się dowiesz co jest nie tak.
neni Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 witam. kolega też miał ten problem najpierw paliła się kontrolka od poduszek a później zaczęła od ABS-u i zaczęło piszczeć na vagu nic nie wykazywało żadnych błędów u mechanika stał cały dzień i nie mogli dojść co jest nie tak, w końcu mu jeden z mechaników zasugerował że wina może być licznika więc podjechał na śrut nie mieli takiego jak on ma tylko od diesla ale kostki pasowały podpiął, odpalił pochodził chwile kontrolki się nie zapaliły więc zamienił na swój przekonany że licznik jego ma jakieś zwarcie po odpaleniu na swoim problem zniknął i do tej pory ma spokój nic się nie pali. sam się głowił co było że się kontrolki paliły , ale taka podmianka osunęła problem.
szogun0 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 NIC NIE BYŁO ROBIONE. jak postawiłem auto pożniej zapaliłem to sie zaświeciło i tak zostało To w takim wypadku problem może leżeć po stronie zasilania.
Rekomendowane odpowiedzi