Nosb Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja osobiscie mysle ze jak juz sie chlopak wezmie za ewentualne dazenie do 500 koni to sam przetrzepie wszelkie mozliwe fora i wybierze co najlepsze. Zreszta wtedy na 100% napisze do sid'a lub bedzie sie na nim wzorowal bo bedzie mial na tacy przepis ... Sid robi owszem ale po jakim czasie od nabycia eSy ? ajax ja dopiero kupil ... Czy zrobi 400 czy 500 koni czas pokaze ... Jak widzimy na razie jest swiezak w temacie wiec trzeba chlopaka troche po matczynemu uswiadamiac Zreszta nie wiem co reprezentuje portfel chlopaka i wy tez nie wiecie wiec moze za te dwa lata postawi fure komus kto do tej pory bedzie umial je robic na taka moc , poprosi o 500 koni pod maske i za nie zaplaci i tak naprawde nie bedzie musial wiedziec nic Mysle ze wyjasnilismy troche kwestii : chlopak jest uparty , przekona sie na wlasnej skorze co i jak z atakiem 500 koni (wdg jednych) i wdg drugich po prostu kupil swietna autko , ma wobec niego spore plany/marzenia a co osiagnie czas pokaze Szkoda strzepic jezyka jak ewentualne mody mechaniczne przewidzial na za dwa lata ... Ja osobiscie mam tez pewne plany i nie pisze o nich bo i po co ? Chcialbym pod mache 2,7+ mody ale moze to wykonam , moze do tego czasu rozwale to autko (tfu tfu) , moze je sprzedam a moze mi po prostu przejdzie i kupie rodzinne kombi Pozdrowionka i spokoj mi tu
poziek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Siema Każdy jeden OT od tej pory jest kropeczką... A jak ktoś odpisze OT na OT ma moderowanego
mrogal Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Pozdrawiam ! ladna niunka dasz sie kajtnac na weekendzie :gwizdanie: dasz dasz
ajax Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 Akurat ten weekend spedze w Chelmie Moze mnie gdzies wypatrzysz... szukaj czarnej, brudnej eSki z dolnoslaska rejestracja
Nosb Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Siema poz Ajax umyj ja nie badz taki Ja swoja wymylem to az sie patrzec chce Inne auto :> Dzialales cos czy tylko jezdzisz na razie ?
mrogal Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Akurat ten weekend spedze w Chelmie Moze mnie gdzies wypatrzysz... szukaj czarnej, brudnej eSki z dolnoslaska rejestracja w Serniawach raczej :gwizdanie: priv juz leci
Rekomendowane odpowiedzi