Nosb Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja osobiscie mysle ze jak juz sie chlopak wezmie za ewentualne dazenie do 500 koni to sam przetrzepie wszelkie mozliwe fora i wybierze co najlepsze. Zreszta wtedy na 100% napisze do sid'a lub bedzie sie na nim wzorowal bo bedzie mial na tacy przepis ... Sid robi owszem ale po jakim czasie od nabycia eSy ? ajax ja dopiero kupil ... Czy zrobi 400 czy 500 koni czas pokaze ... Jak widzimy na razie jest swiezak w temacie wiec trzeba chlopaka troche po matczynemu uswiadamiac Zreszta nie wiem co reprezentuje portfel chlopaka i wy tez nie wiecie wiec moze za te dwa lata postawi fure komus kto do tej pory bedzie umial je robic na taka moc , poprosi o 500 koni pod maske i za nie zaplaci i tak naprawde nie bedzie musial wiedziec nic Mysle ze wyjasnilismy troche kwestii : chlopak jest uparty , przekona sie na wlasnej skorze co i jak z atakiem 500 koni (wdg jednych) i wdg drugich po prostu kupil swietna autko , ma wobec niego spore plany/marzenia a co osiagnie czas pokaze Szkoda strzepic jezyka jak ewentualne mody mechaniczne przewidzial na za dwa lata ... Ja osobiscie mam tez pewne plany i nie pisze o nich bo i po co ? Chcialbym pod mache 2,7+ mody ale moze to wykonam , moze do tego czasu rozwale to autko (tfu tfu) , moze je sprzedam a moze mi po prostu przejdzie i kupie rodzinne kombi Pozdrowionka i spokoj mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Siema Każdy jeden OT od tej pory jest kropeczką... A jak ktoś odpisze OT na OT ma moderowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Pozdrawiam ! ladna niunka dasz sie kajtnac na weekendzie :gwizdanie: dasz dasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Akurat ten weekend spedze w Chelmie Moze mnie gdzies wypatrzysz... szukaj czarnej, brudnej eSki z dolnoslaska rejestracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Siema poz Ajax umyj ja nie badz taki Ja swoja wymylem to az sie patrzec chce Inne auto :> Dzialales cos czy tylko jezdzisz na razie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Akurat ten weekend spedze w Chelmie Moze mnie gdzies wypatrzysz... szukaj czarnej, brudnej eSki z dolnoslaska rejestracja w Serniawach raczej :gwizdanie: priv juz leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi