maicke82 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 czy asymetryczne opony chodzi o micheli pilot primacy sa prawe i lewe bo nie ma tam zadnych strzalek kierunku tylko napis outside.chodzi o to ze kupilem komplet kol z oponami i nie wiem czy moglem cos pomieszac, zalozyc np na lewa strone to kolo ktore wczesniej jezdzilo na prawej.ma to znaczenie w przypadku pilotow?
soolek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Asymetryczne są outside/inside - tylko tym się musisz kierować przy zakładaniu.
Dibo Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Wydaje mi się że ta strona z napisem outside ma być na zewnątrz.
maicke82 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 i niewazne jest to ze patrzac na kola z lewej i z prawej strony to tak jakby na lewych bierznik w druga strone byl?oczyswicie wszystkie sa outsidem do zewnatrz.
Ukasz699 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Wydaje mi się że ta strona z napisem outside ma być na zewnątrz. No tak brzmi Angielska nazwa Dibo i na logike tak trzeba zrobic i niewazne jest to ze patrzac na kola z lewej i z prawej strony to tak jakby na lewych bierznik w druga strone byl?oczyswicie wszystkie sa outsidem do zewnatrz. A w wulkanizacji nie wiedza jak je zalozyc ?? Przeciez sam ich chyba nie zalozysz bez wywazenia.. Poza tym ja tak mialem w zimowce mi sie wydawalo ze jest odwrotnie a jednak bylo dobrze..
maicke82 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 kola sa wywazone a zeby je zalozyc na samochod nie potrzebuje wulkanizatora bo mam dwie rece i lewarek w bagazniku.A wulkanizator to zobaczyl opony asymetryczne i zbaranial.moze taki fachowiec z niego, dlatego pytam tutaj, czy zwrocic uwage na cos jescze procz outside?
Rekomendowane odpowiedzi