Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Problem z kierunkowskazami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z kierunkowskazami, gdy włączam powinny mrugać, a u mnie poprostu świecą swiatłem ciągłym aż do wyłączenia kierunku. Swiatła awaryjne jak włącze to normalnie mrygają kierunki. Na zegarach tak samo kierunek swieci sie ciagle jak jest włączony :disgust: Gdzie szukać przyczyny :mysli:

Opublikowano

Przerywacz ?

Opublikowano

Przerywacz ?

:good: włącz kierunek i przypieprz ręką nad włącznikiem awaryjnych zobaczysz że zaczną mrugać :naughty: tylko tak nie za mocno :gwizdanie:
Opublikowano

Przerywacz ?

:good: włącz kierunek i przypieprz ręką nad włącznikiem awaryjnych zobaczysz że zaczną mrugać :naughty: tylko tak nie za mocno :gwizdanie:

to rada :mysli: czy jajo :decayed:

Opublikowano

Przerywacz ?

to rada :mysli: czy jajo :decayed:

jajo w dziale technicznym :mysli::no: oczywiście że rada :wink4:
Opublikowano

Oka ide sprawdzić :cool1:

A w ogóle gdzie ten przerywacz sie znajduje :mysli:

Opublikowano

Oka ide sprawdzić :cool1:

A w ogóle gdzie ten przerywacz sie znajduje :mysli:

we włączniku awaryjnych :wink4:
Opublikowano

pomogło :good::notworthy:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 22:22_________________________________________________Ale jednak na chwile, problem znowu powrócił i klepanie w deske nie pomaga :disgust: Wczoraj rozebrałem kokpit, ale nie wiem jak wyjać ten przycisk awaryjnych żeby nic tam nie połamać ;( Mógł by ktos sprawdzic w etce numer tego przerywacza :notworthy: Dodam ze awaryjne normalnie działają :gwizdanie:

Opublikowano

8D0 941 509H jak masz hak to końcówka K

ps. mi też czasem kierunki świecą ale potem znów wraca do normy :wink4:

Opublikowano

Dzieki za numer :notworthy: sprawdziłem cene masakra jakaś 173zł chcą za to ustrojstwo. Krzyniek wiesz może czy są jakieś zamienniki tego???

Cene sprawdzałem na fajnej stronce http://sklep.gajos.com.pl/sklep/ :good:

Opublikowano

Nie wiem w czym problem... skoro huknięcie w przełącznik pomogło (jak w starym rubinie :) ) to wyciągaj włącznik, rozbierz i poszukaj popękanych lutów... .

Opublikowano

U mnie się to dzieje raz na ok 6 miesięcy. Wyciągam przerywacz, podginam blaszkę w przekaźniku od kierunków i działa znowu :). Na pierwszy raz 10 min roboty, kolejne już szybciej :)