Kowi87 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Mam problem z kierunkowskazami, gdy włączam powinny mrugać, a u mnie poprostu świecą swiatłem ciągłym aż do wyłączenia kierunku. Swiatła awaryjne jak włącze to normalnie mrygają kierunki. Na zegarach tak samo kierunek swieci sie ciagle jak jest włączony Gdzie szukać przyczyny
krzyniek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Przerywacz ? włącz kierunek i przypieprz ręką nad włącznikiem awaryjnych zobaczysz że zaczną mrugać tylko tak nie za mocno :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Przerywacz ? włącz kierunek i przypieprz ręką nad włącznikiem awaryjnych zobaczysz że zaczną mrugać tylko tak nie za mocno :gwizdanie: to rada czy jajo
krzyniek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Przerywacz ? włącz kierunek i przypieprz ręką nad włącznikiem awaryjnych zobaczysz że zaczną mrugać tylko tak nie za mocno :gwizdanie: to rada czy jajo jajo w dziale technicznym oczywiście że rada
Kowi87 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Oka ide sprawdzić A w ogóle gdzie ten przerywacz sie znajduje
krzyniek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Oka ide sprawdzić A w ogóle gdzie ten przerywacz sie znajduje we włączniku awaryjnych
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 pomogło [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 22:22_________________________________________________Ale jednak na chwile, problem znowu powrócił i klepanie w deske nie pomaga Wczoraj rozebrałem kokpit, ale nie wiem jak wyjać ten przycisk awaryjnych żeby nic tam nie połamać ;( Mógł by ktos sprawdzic w etce numer tego przerywacza Dodam ze awaryjne normalnie działają :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 8D0 941 509H jak masz hak to końcówka K ps. mi też czasem kierunki świecą ale potem znów wraca do normy
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 Dzieki za numer sprawdziłem cene masakra jakaś 173zł chcą za to ustrojstwo. Krzyniek wiesz może czy są jakieś zamienniki tego??? Cene sprawdzałem na fajnej stronce http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
leoncjo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie wiem w czym problem... skoro huknięcie w przełącznik pomogło (jak w starym rubinie ) to wyciągaj włącznik, rozbierz i poszukaj popękanych lutów... .
jacekm Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 U mnie się to dzieje raz na ok 6 miesięcy. Wyciągam przerywacz, podginam blaszkę w przekaźniku od kierunków i działa znowu . Na pierwszy raz 10 min roboty, kolejne już szybciej
Rekomendowane odpowiedzi