Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] projekt S-Line 2010*PIMP MY RIDE*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p.s. z auta nie sciągam tylko zderzaków (przód i tył s-line) i wydechu 2.5tdi :tongue4:

biore spojler z klapy :naughty:

taki zart oczywiscie :wink4:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

mam pytanko do was, czy darady cos zrobic z takim kluczykiem bo ułamał sie w nietypowym miejscu, czy mozna jakos przezucic do nowej obudowy czy trzeba zamawiac nowy, czy dardy dorobic sam scyzoryk?

81141fa2e0b9e6dbmed.jpg

Opublikowano

mam pytanko do was, czy darady cos zrobic z takim kluczykiem bo ułamał sie w nietypowym miejscu, czy mozna jakos przezucic do nowej obudowy czy trzeba zamawiac nowy, czy dardy dorobic sam scyzoryk?

81141fa2e0b9e6dbmed.jpg

kup jakiś drugi i przełóż sam mechanizm do otwierania..

Opublikowano
  • Autor

On się nie ułamał chyba... Zobacz jak sprzedają groty chłopaki

http://allegro.pl/vw-audi-seat-skoda-grot-klucz-bora-golf-a3-a4-itd-i1378242020.html

no kluczyk - grot sie nie ulamał tylko ta obudowa w ktorej siedzi jak by z wierzhniej strony odeszła, odłamała sie troche i grot wypada , czyli z tego co widze to musze kupic sam ten mechanizm otwieriania kluczyka czy nowa obudowe i przerzucic grot wraz z bateria i cala elektronika do nowej obudowy?

zobaczcie ta aukcje i ostatnie zdjecie na dole gdzie jest rozebrany kluczyk, czy jesli taki kluczyk kupie to potem bez problemu wymienie sam grot >>??

http://allegro.pl/klucz-kluczyk-audi-a2-a3-a4-a6-nowy-fktura-vat-o3-i1378377855.html

Opublikowano

Auto poprostu masakra,,,,

WIELKI szacun za cały wkład włożony w auto. Zmiana o 180stopni,prezencja prześliczna. Gratulacje :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

co sadzicie o tej feli do mojej audiczki

683d8b166f368d79med.jpg

http://moto.allegro.pl/19-r8-v10-5x112-audi-vw-germany-nowosc-i1453618472.html

moze ktos z was zrobic w jakims programiku jak by wygladała u mnie na aucie ?? z gory dzieki i pozdro! :hi:

Opublikowano

Felga za***ista, ale nie wiem jak z jakością tych replik.

Opublikowano

Jednak nie sprzedajesz?

Opublikowano

Fela ostra i :cool1: 19'',bedzie grubo na lato,ozesz no co najmniej 18 musze zalozyc teraz zeby sie obok ciebie pokazac :mysli:

Opublikowano
  • Autor

a czy ori fela z polerka nie śniedzieje z czasem, ktoś ma - jakieś spostrzeżenia,uwagi itp

Damian nie wiem czy kupie zastanawiam się :tongue4: moje 18'' już troche mi się znudziły i jakieś zmiany bym wprowadził eehhe, no przecież ci mówiłem ze jak będziesz wymieniał to min 18'' :naughty:

p.s. co może być przyczyną jak świeci się non stop AIR BAG :kwasny::disgust::confused4::mysli:

Opublikowano

p.s. co może być przyczyną jak świeci się non stop AIR BAG :kwasny::disgust::confused4::mysli:

np ktoś przesunął fotel pasażera i wtyczka się poluźniła. Miałem tak już 2 razy. Błąd trzeba skasować VAGiem.

Opublikowano

np ktoś przesunął fotel pasażera i wtyczka się poluźniła. Miałem tak już 2 razy. Błąd trzeba skasować VAGiem.

To coś musiało być kombinowane. bo wtyczka airbagów ma blokadę żeby się nie wypięła. trzeba zatrzaski wypiąć.

Opublikowano

Kox fura :D oby tak dalej :hi:

Opublikowano
Damian nie wiem czy kupie zastanawiam się tongue4 moje 18'' już troche mi się znudziły i jakieś zmiany bym wprowadził eehhe, no przecież ci mówiłem ze jak będziesz wymieniał to min 18'' naughty

,,Nie wiem czy kupie'' jasne :tongue4: pewnie zaskoczysz nagle i bede musial zbierac szczeke z podlogi z wrazenia :tongue4:,fura bedzie wymiatac ciekawe tylko jak z osiagami na tej feldze a ja juz rozmyslam nad felga do swojej :evil:

Opublikowano

Krzysiek, chcesz to Ci skasuję ten błąd.

Daj znać jakby co.

I w końcu trza się gdzieś na mieście ugadać, bo cienizna ze zlotami w DL :/

Opublikowano
  • Autor

i po błędach......(wszystko ok) dzięki Bartek :good:

p.s. jak coś dam znać z niedzielą. Pozdro!

Opublikowano

Dobra jest.

Jakby co to pod Eko koło 16.

Pzdr[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 12:57_________________________________________________Jeszcze raz napiszę/powiem - mega kozak na żywo :good:[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 12:58_________________________________________________Daj znać z tą lotką

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

małe pytanie mam do tych co w temacie , do b6 1.9tdi da rady wrzucic motor od 3.0 tdi >?> (np z b7)

[jakie koszta, co trzeba zmodowac??] :mysli:

Opublikowano
do b6 1.9tdi da rady wrzucic motor od 3.0 tdi

NOSB CI prawde powie :decayed:

da sie na 100%