mumen Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Witam, wszystkich, w A6 C5 1,9 TDI, 115 KM, silnik AJM, na wolnych obrotach przerywa, jakby nie pracował na jeden wtryskiwacz, również przy jeździe powoli na wysokim biegu, czyli na małych obrotach. Może jest jakaś częsta przyczyna takich objawów, tak aby nie trzeba było wymieniać wszystkich części po kolei u Pana "Kazika" szpeca od Audi. Po prostu chciałbym uniknąć zgadywanek. Jeszcze jedno pytanie, czy do tego motorka można wstawić wtryski od wersji mocniejszej 1.9, np. 130 KM, czy wiąże się to z zmianą sterowania itp ?? Janusz
Musashi Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 najpierw zrob diagnostyke, logi statyczne, dynamiczne. szczegolnie grupa 013 statyczna.
mumen Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Oł siet troche to dla mnei skomplikowane, logi statyczne, dynamiczne ... Mam nadzieję ze przy wizycie u gostka z kompem będzie wiedział co pomierzyć, bo szczerze to jestem zielony w tym temacie. Pozdr.
Musashi Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Oł siet troche to dla mnei skomplikowane, logi statyczne, dynamiczne ... Mam nadzieję ze przy wizycie u gostka z kompem będzie wiedział co pomierzyć, roznie z gostkami bywa, przewaznie nie wiedza popros kogos z forum ze swojego regionu, o pomoc
mumen Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Na VAG po sprawdzaniu wyszło że jest jakiś problem z 3 wtryskiem, zminiali coś z kątem atakowania wtrysku czy coś w tym rodzaju i trochę sie poprawiło, ale nadal kuleje..
Rekomendowane odpowiedzi