Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Felgi 17" czy 18" do jazdy po Wrocławiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kompelt zawiasu 1BE do A4 B6 w ASO to okolo 3000 pln z montazem :shocked:

jak na ASO to jeszcze nie ma takiej tragedii :polew:

Opublikowano

Po wrocku jeżdże na codzień czasami zaglądam do Wałbrzycha, zawieszenie 1BV i z mojej perspektywy wybór 17" jest optymalny. Moge pokonywać nasze drogi szybko z zachowaniem komfortu, chociaz po Wałbrzychu to raczej turlam się. Jeśli natomiast ma byc blink blink to bierz 18" :wink4:

Opublikowano

Można wytrzymać na 18" - ja też byłem sceptykiem i w życiu bym nie założył, a mam i żyję. Wiadomo - trzeba bardziej uważać i szaleństwa po dziurach nie da się odstawiać, ale jest ok.

Opublikowano
  • Autor

Koval ty miales zawias fabrycznie 1BE czy sam montowales? Jezeli sam to gdzie i za ile?

Opublikowano

Ja zalozylem 18 na seryjnym zawiasie, pojezdzilem tydzien po wrocku i zalozylem 15 :decayed:

Opublikowano

Mam podobny problem na 17" czy 18", ale ja mam teraz 15" to jest jakiś obłęd kto to w ogóle założy wygląda to śmiesznie.

Podepnę się pod pytanie trochę - jak mam sportowe zawieszenie ori to muszę go jeszcze opuszczać na 18" ? czy on już jest w standardzie opuszczony bo jakoś dziwnie mi się wydaje nisko

Opublikowano

ja wlasnie kupilem 19 ale na szczescie po wroclawiu bede jezdzil tylko 3 tygodnie.

Opublikowano

Podepnę się pod pytanie trochę - jak mam sportowe zawieszenie ori to muszę go jeszcze opuszczać na 18" ? czy on już jest w standardzie opuszczony bo jakoś dziwnie mi się wydaje nisko

Skoro masz 1BE to już nie musisz :wink4:

Opublikowano

Zakładaj te 18" spokojnie - nic się nie martw :good: Musisz i tak bardziej uważać, czy na 17, czy na 18"

Opublikowano
  • Autor

Pomijajac fakt ze we Wroclawiu jest dziura na dziurze, to jeszcze kwestia zawieszenia, czy oprocz allegro i aso jest opcja zeby gdzies dorwac 1BE (albo inne o podobnych parametrach) w jakiejs lepszej cenie niz 3000 pln? Koval nie odpisales mi co z tym Twoim zawiasem, czy jest 1BE fabrycznie czy montowales dodatkowo.

Opublikowano

Ja 1BE miałem już przy zakupie, więc mnie koszt ominęły. Na allegro musisz szukać i innych tego typu portalach. ja w weekend zrobiłem trasę legnica-częstochowa-legnica i w między czasie wrocław. cztery osoby + bagaże i nikt na komfort nie narzekał, a slalomem gigantem jeździć nie musiałem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Pomijajac fakt ze we Wroclawiu jest dziura na dziurze, to jeszcze kwestia zawieszenia, czy oprocz allegro i aso jest opcja zeby gdzies dorwac 1BE (albo inne o podobnych parametrach) w jakiejs lepszej cenie niz 3000 pln? Koval nie odpisales mi co z tym Twoim zawiasem, czy jest 1BE fabrycznie czy montowales dodatkowo.

Pewnie najlepiej szukac na Niemiecki ebay-u bo w Polsce to nawet jak sie trafi to sam wiesz jakie dobite po ilus tam tysiecy kilometrow po naszych wspanialych poligonowych drogach :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No nic... dzieki chlopaki za wszystkie rady, od dzis zaczynam poszukiwania 1BE, dopiero jak uda mi sie je ustrzelic to zakladam 18" i chyba to beda S4 B6 :kox:

Opublikowano

Prawidlowo.. :good::kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam

mam zawias 1Be (chyba) ostatnio wracałem z opola 4os na pokładzie+bagażnik po dach ,na felgach 17" i od czasu do czasu opona tarła o nadkole chodzi mi po głowie zmiana na 18" czy wtedy tarcie nie nasili się???foto mojego zawiasu, może mam już tył wyrobiony:

21769091.jpg

Opublikowano

Auto stoi na nierównym terenie ? Bo przód wyższy od tyłu :mysli:

Opublikowano

No nic... dzieki chlopaki za wszystkie rady, od dzis zaczynam poszukiwania 1BE, dopiero jak uda mi sie je ustrzelic to zakladam 18" i chyba to beda S4 B6 :kox:

witam

idz na kompromis i kup 17 i sprezyny z s-line ,bedzie fajnie i wygodnie

Opublikowano

To normalne

Opublikowano

To normalne

Naprawdę ?? :gwizdanie:

Opublikowano

tak na tym zdjęciu tak,ale na równym terenie też jest nisko