rafi1985 Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Witam!! Co myslicie nad takim pomyslem pomalowania lamp przednich wewnatrz w srodku na czarno?? Chlopaki z forum 80-tek robia i calkiem fajnie to wyglada. Sami zobaczcie: http://www.audi80.pl/przyciemnic-lampy-przod-jak-vt4482,60.htm
Gość BIKER Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Było już o tym na forum Dokładnie. Nosb działał w tym temacie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_poliftowe_chrom_czy_czarny_mat-t51586.0.html
slepy Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Robie teraz taki mod w B6 jak skończysz to się pochwal , a czarne środki do ciemnego lakieru są kosa, albo do białego
truckmaniac Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Robie teraz taki mod w B6 jak skończysz to się pochwal , a czarne środki do ciemnego lakieru są kosa, albo do białego Pochwalę sie , pochwalę.Na razie rozkleiłem lampy (nota bene, ten film z hiszpańskiego forum to kit jak pipa ) I środek bedzie szary, a nie czarny
slepy Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 do Twojego kolorku, szary będzie elegancko wyglądał
Dibo Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Robie teraz taki mod w B6 jak skończysz to się pochwal , a czarne środki do ciemnego lakieru są kosa, albo do białego Pochwalę sie , pochwalę.Na razie rozkleiłem lampy (nota bene, ten film z hiszpańskiego forum to kit jak pipa ) I środek bedzie szary, a nie czarny To jak to robisz to zrób odrazu tutorial jak jest z tym rezaniem w rzeczywistości
Dibo Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 myślisz o czymś Dibo Jest kilka możliwości. Black Valeo trochę mnie intryguje
slepy Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 coś na styl Nosba, za***iście wyglądają :gwizdanie:, u mnie zostaja takie jak są, bo to jedyny chromik, oprócz OOOO jaki pozostał na aucie
Rekomendowane odpowiedzi