Gość spedyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 i można tak jeździc Tylko jak dlugo Zdziwiłbyś się jak bardzo długo
Hincó Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 i można tak jeździc Tylko jak dlugo 100tys. w mersedesie 2500D czy jakoś tak, byłoby więcej gdyby nie kolizja, nie wiem co teraz leje, te kilometry robi głównie na trasie dom-bar-sklep-miasto No i jeździ na 'loty' itp gołębi ;p 100tys to dane sprzed jakiegoś pół roku, teraz auto sporo stało ale znowu jeździ W sumie to ten sąsiad zainteresował mojego ojca TDi Nie chodzi o lanie od razu OR czy coś , i tak taniej i żwawiej od benzyny
Szewczenko7 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Osobiscie nie leje tego g**** i nie polecam nikomu u mnie na zachodzie nawet tego nie leja do ciagnikow a co dopiero do osobowek :twisted:
audia4s4 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ja do swojej nie raz wleje ale nie cały czas (lepszy opał niz odbarwiona ropa)
Gość spedyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 na zachodzie nawet tego nie leja do ciagnikow Bo na zachodzie maja dopłaty do paliwa
Szewczenko7 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2007 ja do swojej nie raz wleje ale nie cały czas Powodzenia zycze
alvaro Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 stare przysłowie mojego znajomego : " lepiej lać pewny opał niż niepewną ropę " :exclaim:
Szewczenko7 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2007 lepiej lać pewny opał Opal zawsze pewny bedzie
alvaro Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opal zawsze pewny bedzie uwiemi nie zawsze opał będzie pewny, tak samo jak ropa załatwiona od znajomego znajomego ... moje ciągniki (2 sztuki) 10 lat jeżdżą na opale (od noweg) i w żadnym nie robiłem ani pompy ani wtryskiwaczy a teraz od 3 lat jeździ kolejny i to y silnikiem na common railu i też żyje i żyć będzie ale ja do nich leję pewny opał od wójka który ma stację paliw (on zaopatruje się w Orlenie) no ale do aut to już leję tylko i wyłącznie ON
Szewczenko7 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2007 no ale do aut to już leję tylko i wyłącznie ON No ja mam nadzieje , jakbym kiedys widzial ze ktos leje do Audi opal to odrazu
Gość Murzyn Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Szewczenko7, jestes w dosc sporym bledzie, ale sam nie wiem jakie podac Ci argumenty zebys zmienil zdanie Oranzadka jest ok, kujawski tymbardziej (dokladnie chodzi mi o biokomponenty) PD'ek ma po rzepaku wiecej sily i ochoty do pociskania
alvaro Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 moja A4 w niemczech chodziła na bio dieslu jak jąkupiłem to leciutko zalatywało fryteczkami...
Gość Murzyn Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 alvaroalvaro78, moja tez do niedawna jezdzila tylko na BioDieslu (chwilowo nie produkuja, bo im sie buraki skonczyly ) i nic nie zalatywalo :twisted:
audia4s4 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 moja A4 w niemczech chodziła na bio dieslu jak jąkupiłem to leciutko zalatywało fryteczkami... u mnie tak samo
Szewczenko7 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ja tam poki co nie planuje lac specyfikow , poza tym trzymam sie tego co fabryka nakazala lac a ze mam tania ropke to po co komibinejszyn :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi