Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana koła dwumasowgo na koło jednomasowe 1.9 TDI AFN - 1Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działaj kolego kubik bo mam ten sam problem i będe chyba działa jednomasa to skorzystam z Twojego doświadczenia :naughty:

Jak coś kupisz to wrzuć na koniec jakies zestawienie kosztorysu ile Cie wyniosła wymiana na jednomas.

Opublikowano

dobra panowie zamach kupiony teraz resztę gratów ale to później

Opublikowano

a jak to jest bo słyszałem o artystach którzy poprostu zespawywali koła dwumasowe na sztywno i wtedy niema części ruchowych co by dawało pseudo koło jednomasowe :przebiegly:

Opublikowano

czyli ten zamach będzie się nadawał?

http://allegro.pl/1-9-tdi-90-km-vw-golf-3-passat-b4-kolo-zamachowe-i1544665165.html

z tego co przeczytałem ma nr VW 037 105 273C :mysli:

panowie czy to jest kompletne koło zamachowe czy czegoś brakuje? :embarrassed: będzie napewno pasowało bo czeka mnie zmiana sprzęgła na dniach i zależy mi na czasie :hi:

Opublikowano

dzięki kolego kubik224 :good: wczoraj ogarnąłem temat z tego linka co mi podałeś :)

wszystko się zgadza, koło zamówione ,

teraz tylko śruby muszę kupić w serwisie i tu mam pytanie-> może wiecie czy będą one dostępne od ręki? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

kolego vdm poczytaj tutaj

http://www.toledoclubpolska.pl/printview.php?t=752&start=0&sid=3a37a67f6160f3eddbe79acf845a097e

a do wszystkich pytanko :

czy można dać koło do piaskowania czy tylko zabielić powierzchnie styku z tarczą

Ja bym tylko zabielił.

dzięki kolego kubik224 :good: wczoraj ogarnąłem temat z tego linka co mi podałeś :)

wszystko się zgadza, koło zamówione ,

teraz tylko śruby muszę kupić w serwisie i tu mam pytanie-> może wiecie czy będą one dostępne od ręki? :mysli:

Śruby w każdym motoryzacyjnym kupisz. Dziś zamawiasz jutro odbierasz. Zazwyczaj tak to działa....

Opublikowano

no tak, :good: tylko...

czy w zwykłym motoryzacyjnym, czy też w IC będą wiedzieli jakie śruby potrzebuje, po samych nr katalogowych VW :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Tak.

Opublikowano

panowie podajcie mi nr śrub do docisku sprzęgł LUK 6230 803 00 i koła 037 105 273C

dzięki

w wątku z passat forum jest błąd nr śrub N 902 061 03 jest do koła zamachowego a nie do docisku

pozdrawiam

Opublikowano

Tylko jak będziesz kupował to powiedz że będziesz zakładał jednomas bo jak podasz VIN model i rocznik to do AVG sprzedadza Ci takie jak do dwumasa bo tylko takie koła zamachowe były przy tych silnikach :przebiegly:

Opublikowano

panowie pomóżcie bo na 12:00 będą graty a nie mam śrub

panowie podajcie mi nr śrub do docisku sprzęgł LUK 6230 803 00 i koła 037 105 273C

dzięki

w wątku z passat forum jest błąd nr śrub N 902 061 03 jest do koła zamachowego a nie do docisku

pozdrawiam

Opublikowano

dzięki

pozdrawiam

N 101 010 01

Opublikowano

dzięki

pozdrawiam

N 101 010 01

na pewno bo ten nr nie wchodzi

może nr zamiennika np febi

Opublikowano

W gajos online wchodzi

http://sklep.gajos.com.pl/sklep/

przewertowałem kilka forum i tylko ten nr pojawiał się jako śruby do koła o nr jakie ty podałeś :mysli: sam takie wczoraj zamówiłem 0273C i właśnie takie śruby muszę kupić. jak będziesz znał zamienniki to daj znać :hi:

Opublikowano

dzięki

pozdrawiam

N 101 010 01

ten nr co podałem tak?

dobra też zamówiłem w AutoViva na jutro o 10 rano już będą.