Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Jak wyjąć zmieniarkę ze schowka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zabralem sie za czyszczenie motorkow klap nawiewów ale praca staneła bardzo szybko. Mam problem z wyjęciem zmieniarki orygninalnej przez co nie moge zdemontować schowka. Czy ktoś wie jak sie to robi?

pozdr

Opublikowano

Potrzebujesz takich samych wyjmaków jak do radia. Niczym się to właściwie nie różni. Załatw sobie prządne, bo wiele z tych co są na allegro nie działają. Ja mam oryginalne z ASO. Jeżeli chcesz wydać trochę więcej to:

4D0 051 530 - dwa wyjamaki do 1-DIN

8E0 051 530 - cztery wyjmaki do 2-DIN

Opublikowano

pierwszy 28zł a drugi 43zł więc żaden pieniądz...

Opublikowano

pierwszy 28zł a drugi 43zł więc żaden pieniądz...

ja za wyjmaki zapłaciłem 15 pln na allegro :cool1:

Opublikowano

Potrzebujesz takich samych wyjmaków jak do radia. Niczym się to właściwie nie różni. Załatw sobie prządne, bo wiele z tych co są na allegro nie działają. Ja mam oryginalne z ASO. Jeżeli chcesz wydać trochę więcej to:

Skręciłem te graty spowrotem ostro wkur... z powodu braku narzędzi i zamówiłem na ebay'u takie kluczyki

keyz.jpg

- mam nadzieje że spasują a jeśli nie to naszczęście drogie nie były. :wallbash:

Opublikowano

Skręciłem te graty spowrotem ostro wkur... z powodu braku narzędzi i zamówiłem na ebay'u takie kluczyki

keyz.jpg

- mam nadzieje że spasują a jeśli nie to naszczęście drogie nie były. :wallbash:

takie mam i działają :good:

Opublikowano

Ja miałem takie same i nie działały :) Zależy od szczęścia. Powodzenia!

Opublikowano

Dostałem dziś kluczyki i działają, troche się gną i są zrobione z kiepskiego metalu ale działają. No to teraz znowu czekanie do weekendu i zabieram sie za klapy. pozdr :evil: