gala407 Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 witam niedawno kupiłem audi a4 2005r kombi 2,0l 140 PS nie wiem co sie dzieje że po włożeniu kluczyka do stacyjki sterowanie radiem z kierownicy działa a po kilku minutach jazdy jakby odcinało mi prąd do kierownicy i już nie mogę nic zrobić czy ktoś wie o co chodzi a może to gdzieś sie przełącza z góry dziękuje za pomoc ::
fayera Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Podepnij się pod komputer i zobaczysz czy coś nie gra...powodem może być taśma,może gdzieś się rozłącza
carlos666 Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 sprawdz czy nie znika podswietlenie przycisków na kierze.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 najlepiej będzie sprawdzić jak podepniesz kompika coś będzie przynajmniej wiadomo gdzie szukać a jak nie masz to jak kolega wyżej napisał sprawdź czy się podświetlają guziki... i czy gdy przestaje działać jak zgasisz i odpalisz to działa czy tak losowo???
gala407 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 po około 5 min.od odpalenia przestaje działać a kierownica nadal podświetla czyli prąd dochodzi a jak zgasze i odpale to znowu działa i przestaje znowu działać po kilku min.
Rekomendowane odpowiedzi