QbaD98 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Posiadam Audi A4 Combi z 97.r. Auto kupiłem zostało sprowadzone z niemiec lecz mam pewien problem gdyz jest założone zawieszenie sportowe a chciałbym zmienic na zawieszenie zwykle. I tu prośba czy mógł by mi podac cene normalnego zawiszenia(najlepiej link) i jakie elementy pasowało by zmienic przy zawieszeniu.
Wihajster Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Posiadam Audi A4 Combi z 97.r. Auto kupiłem zostało sprowadzone z niemiec lecz mam pewien problem gdyz jest założone zawieszenie sportowe a chciałbym zmienic na zawieszenie zwykle. I tu prośba czy mógł by mi podac cene normalnego zawiszenia(najlepiej link) i jakie elementy pasowało by zmienic przy zawieszeniu. zapewne na forum znajda sie chętni by sie z toba wymienic :gwizdanie:
PiterA4 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 a dlaczego chcesz zmienic zawieszenie?????
_Solar_ Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Napisz wątek w dziale "Zamienię" albo posta w "Spociki" w swoim regionie to na pewno ktoś sie znajdzie aby wymienić sie z Tobą zawiszeniem myślę ze chetnych nie zabraknie.No i nic przy tym nie stracisz
DarkMind Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 a dlaczego chcesz zmienic zawieszenie????? moze z tego powodu dla ktorego ja zmienialem - bylo za nisko i jakikolwiek próg nie do przejechania, nie mowiac juz o wjechaniu na kraweznik dlatego tez mam teraz sprezynki na zbyciu:P a przy okazji spojrzcie na date postu, pewnie juz kolega sprawe zalatwil
Rekomendowane odpowiedzi