bartek723 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Siemka co daliście rade przewieść lub wcisnąć do swoich kombiaków?? Musze odebrać wannę rogową 150/90 i nie wiem czy wejdzie czy od razu przyczepę pożyczyć i zaginać po nią?? potem lodówkę jeszcze
Wihajster Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Siemka co daliście rade przewieść lub wcisnąć do swoich kombiaków?? Musze odebrać wannę rogową 150/90 i nie wiem czy wejdzie czy od razu przyczepę pożyczyć i zaginać po nią?? potem lodówkę jeszcze raczej nie zmiesci sie....
bartek723 Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 to szkoda bo będę musiał kasę dodatkową wydać na wypożyczenie przyczepy ;( a tyle już w plecy jestem
endriuu Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 eeej Avanty nie służa do przewożenia czegoś wiekszego niż torba podróżna. chcesz wozić kup passata. :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 eeej Avanty nie służa do przewożenia czegoś wiekszego niż torba podróżna. chcesz wozić kup passata. :gwizdanie: Albo Voyagera. Tym autem sie przeprowadzałem
bartek723 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 eeej Avanty nie służa do przewożenia czegoś wiekszego niż torba podróżna. chcesz wozić kup passata. :gwizdanie: miałem już trzy to prawa bardzo pojemne furki miejsca duużo więcej niż A4. W takim razie pożyczę od kumpla i zobaczymy na co stać poczciwe B3 .
OLO_GDA Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 słusznie audi nazywa to cos AVANT a nie kombi:D:D:D wiecej sie miesci do niektorych sedanow niz do tego niby-kombi...
truckmaniac Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 słusznie audi nazywa to cos AVANT a nie kombi:D:D:D wiecej sie miesci do niektorych sedanow niz do tego niby-kombi... No nie przesadzaj. Porównaj do Alfy 156, 159
Rekomendowane odpowiedzi