etrone98 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam, prosze mi pomoc, turbo bylo czyszczone a dalej przeladowywuje, mozliwe ze turbo zle dostrojone? http://www.wgraj.info/img.php?mode=full&file=3052
etrone98 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 tuner wprawdzie miesiac temu robil pelna diagnostyke to mowil ze sprawny, ale mam zamiar kupic nowy tak czy siak na allegro...
Wihajster Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 tuner wprawdzie miesiac temu robil pelna diagnostyke to mowil ze sprawny, ale mam zamiar kupic nowy tak czy siak na allegro... szkoda kasy...lepiej zajmij sie turbiną..
etrone98 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 turbina byla kupiona nowa, ale z powodu tego przeladowania dalem ja do czyszczenia i dalej przeladowuje, moze byc ze ustawiona ta sztanga ? pamietam ze byla tam taka zalana sruba regulacyjna... tuner mi zaproponowal zeby wyslac mu ta turbine, chyba tak zrobie, moze ja ustawi...
spanky Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 to nie n75,turbo zapieczone bardziej chyba zle zlozone ...
etrone98 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 spanky, jak moze wygladac zle zalozone turbo ? chodzi o wezyki pod i nad cisnienia ?
odzim Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 mozna pierscien sterujacy kierownicami zle zalozyc ale to tylko dotyczy vnt 15 bo w gt1749 jest symetryczny i nie da rady zle tego zlozyc , moze grucha jest zepsuta (sprezyna peknieta albo membrana),albo wlasnie sztanga za bardzo skrócona , trzeba to obejrzec nie da rady na odleglośc
etrone98 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 odzim, myslisz ze tuner da sobie rade jesli sztanga jest za bardzo skrocona? Jak wygladala by regulacja, zakladanie i wyciaganie z samochodu? Dzieki za pomoc.
odzim Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 pewnie ze tuner da rade , przy małej gimnastyce mozna gruche wyjac i załozyc do turbiny na samochodzie a wyregulowac ja na innej turbawce vnt( pewnie jakas ma)
Rekomendowane odpowiedzi