Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Proszę o analizę grupy 011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

N75 sprawny?

Opublikowano

tuner wprawdzie miesiac temu robil pelna diagnostyke to mowil ze sprawny, ale mam zamiar kupic nowy tak czy siak na allegro...

Opublikowano

tuner wprawdzie miesiac temu robil pelna diagnostyke to mowil ze sprawny, ale mam zamiar kupic nowy tak czy siak na allegro...

szkoda kasy...lepiej zajmij sie turbiną..

Opublikowano

turbina byla kupiona nowa, ale z powodu tego przeladowania dalem ja do czyszczenia i dalej przeladowuje, moze byc ze ustawiona ta sztanga ? pamietam ze byla tam taka zalana sruba regulacyjna... tuner mi zaproponowal zeby wyslac mu ta turbine, chyba tak zrobie, moze ja ustawi...

Opublikowano

to nie n75,turbo zapieczone

bardziej chyba zle zlozone ...

Opublikowano

spanky, jak moze wygladac zle zalozone turbo ? chodzi o wezyki pod i nad cisnienia ?

Opublikowano

mozna pierscien sterujacy kierownicami zle zalozyc ale to tylko dotyczy vnt 15 bo w gt1749 jest symetryczny i nie da rady zle tego zlozyc , moze grucha jest zepsuta (sprezyna peknieta albo membrana),albo wlasnie sztanga za bardzo skrócona , trzeba to obejrzec nie da rady na odleglośc

Opublikowano

odzim, myslisz ze tuner da sobie rade jesli sztanga jest za bardzo skrocona? Jak wygladala by regulacja, zakladanie i wyciaganie z samochodu? Dzieki za pomoc.

Opublikowano

pewnie ze tuner da rade , przy małej gimnastyce mozna gruche wyjac i załozyc do turbiny na samochodzie a wyregulowac ja na innej turbawce vnt( pewnie jakas ma)