lukasera Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Interesuje mnie - Funkcja odprowadzenia do domu (coming/leaving home). Czy można ją właczyć za pomocą Vaga w każdej B6? bez względu na xenon, halogen, czujnik zmierzchu itp szukałem sporo, ale nie mogłem znaleźć. Jeśli może mi ktoś podesłać kodowanie, to bede wdzięczny. Pozdro
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 A masz ten mały włącznik obok włącznika świateł?
lukasera Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 mam zwykły włącznik świateł, bez funkcji auto, bez małego włącznika. Wyłącznie z regulacją wysokości. Vagiem włączyłem zapalanie się świateł podczas włączania zapłonu, myślałem,ze jest może jakieś kodowanie na tą funkcję odprowadzania.
Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Myslę zę nie da rady , pewnie nie ma tego modułu skoro nie ma włącznika
jacek0311 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 jak wlączyłeś te samoczynne swiatełka kolego pomozesz
Rekomendowane odpowiedzi