miaudi2606 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam wszystkich!!! Jak sprawdzić czy pompa olejowa jest dobra??? I gdzie znajduje sie ta pompa w silniku 1.8T AEB??? Z góry dzieki za rady!
vikis4 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 miaudi Skoro zadajesz takie pytania to uważam,że nie powinieneś zabierać się za samodzielną naprawę! SERIO!
arek87 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 trzeba zbadać cisnienie oleju. Pompa siedzi pod miską olejową. A co do zdjęcia miski to jest chyba gdzies osobny topic bo to trudna sprawa jest
miaudi2606 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 miaudi Skoro zadajesz takie pytania to uważam,że nie powinieneś zabierać się za samodzielną naprawę! SERIO! Kazdy uczy sie na swoich błedach. Ja poprostu lubie grzebac przy samochodach a ostatnio przy audi A4. Znalazłem tą strone w internecie i mam nadzieje ze wasze rady chociaż troche mi pomogą. Mieszkam w Wielkiej Brytani (Boston) i tu zeby kupić taka audiczke do małego remontu to naprawde nie wielka kasa - 400/500 funów sztuka(nie raz trafi sie nawet po 100/200f. Samochody tanie ale mechanicy drodzy, dlatego sam powoli sobie naprawiam.
vikis4 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jasne! Nasza stronka napewno ci pomorze! Dlatego zapodałem ci link do ciekawej lektury-na temat 1.8 jest sporo...
Rekomendowane odpowiedzi