Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tak się chciałem pochwalić ziomkom z forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wustyle - nie bierz personalnie tego co napisałem, ale ogólnie (jak zauważyłeś) ubolewam nad poziomem tego, co otacza nas z każdej strony. Jako muzyk pewnie też to rozumiesz.

rozumiem co chciales powiedziec, nie biore tego do siebie i doskonale wiem co masz na mysli piszac, ze ubolewasz nad poziomem tego co nas otacza :)

wolalbym nagrac partie gitar w Panterze albo Biohazard :wink4:

Opublikowano

Kiedy to hh coś znaczył....będzie się sprzedawać...omg jak to jest wyznacznik w tym gat. to dziekuje. Posłuchajcie lepiej Wysokeigo Lotu.... To co pokazałes to chłam w kat. hh. Ale eldo ziomeczki i ten taki smieszny co niby rapuje a spiewa (z ta laska ze "zbyszka" 3 cytryny) znakomicie się dopasowywuje.

PT: Będzie kasa :kox: Przy wódce to mi pasują weselne na czele z bella mari i panią walendziuk...to też siada :polew:

Opublikowano
  • Autor

ale to nie hh - kumasz? :wink4:

Opublikowano

a wwo co keidys nagrywal ?

Opublikowano
  • Autor

no ale wlasnie o to chodzi

wwo jest odlozone chwilowo na polke

ten projekt jest zrobiony po to, zeby od hh na chwile odpoczac :)

i to oczywiste, ze sie moze nie podobac, ale nie porownuj tego do wwo i hh

pamietasz co sie dzialo jak Cher nagrala plyte "dance"? caly swiat przecieral oczy :)

Opublikowano

dla mnie to takie hmmmmmmmmm, czyjes.........wzorowanie takie na W aucie i do tego slabe.........

Opublikowano
  • Autor

no wzorowanie, bo jedker wlasnie zrobil "w aucie", czyli wzoruje sie na sobie :)[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 19:27_________________________________________________

Zresztą tutaj macie kawałek z przekazem....

http://asiente.wrzuta.pl/audio/7wOmjldcYmO/juras_wigor_-_bilet_w_jedna_strone

Fajnie ze wolicie tamto sluchac..................................

PS> Jak nie idzie mu sprzedaż plyt to niech zrobi cos dobrego albo niech zejdzie ze sceny i zachowa marke.... Takie moje zdanie :]

i ja szanuje Twoje zdanie :)

Opublikowano

kawałek bardzo fajny.. nie typowy rap dla " ziomków " ale rytmiczna piosenka wpadająca w ucho.. takie pytanie czy przy nagraniu miał jakiś udział Bosski Roman ? bo taki styl troszke podobny do niego ;)

Opublikowano

wolalbym nagrac partie gitar w Panterze albo Biohazard :wink4:

W końcu napisałeś coś "mądrego" :)

Opublikowano

Zresztą tutaj macie kawałek z przekazem....

http://asiente.wrzuta.pl/audio/7wOmjldcYmO/juras_wigor_-_bilet_w_jedna_strone

Fajnie ze wolicie tamto sluchac..................................

PS> Jak nie idzie mu sprzedaż plyt to niech zrobi cos dobrego albo niech zejdzie ze sceny i zachowa marke.... Takie moje zdanie :]

Czy ktos wspominal ze to ma byc "rap" z przekazem? Wez poczytaj najpierw co sam Jedker mysli na temat tego projektu http://www.zipsklad.boo.pl/viewtopic.php?t=488 a potem udawaj znawce hh i zarzucaj linkami. Jak chcesz to moge ci dac 1000 takich liknow z kawalkami z przekazem ale nie o to tu chodzi...

MONOPOL TO NIE JEST HIP HOP, TO JEST MAIN STREAM(czyli glowny strumien w wolnym tlumaczeniu top muzyki popularnej- to jakby ktos nie kumal ocb)

Pozdrawiam.

Opublikowano

nigdzie nie pisalem ze jestem znawcą(choc chlopaki z wysokiego za pare stowek robia mega miazge i nie chca slyszec ze za wiekszy hais wystapia na byle czym i z byle kim nie szanowanym w srodowisku )

wwo robil to co trzeba a teraz emmmm :gwizdanie: wole przemilczec pod czym sie podpisuje....

Jak rap to przekaz jak ma to byc jakis tam pop do radia to bardzo prosze jest mezo eldo doda i 3 cytryny :good:

imo chodzi wyłącznie o kase każdy ma swoja renome jak wpadnie w trans robienia takich "kawalków" to na 95% przepadl w środowisku :)

Jak wczesniej pisalem nie znam się patrze na to z boku i malo mnie to obchodzi ale jednak troche to boli...

Opublikowano

mezo eldo doda i 3 cytryny

No eldo akurat nie przypisalbym do tej elity...

Opublikowano
  • Autor

mezo eldo doda i 3 cytryny

No eldo akurat nie przypisalbym do tej elity...

tez nie wiem co eldo robi w tym towarzystwie...

Opublikowano

Panowie Eldo to wg mnie jeden z najlepszych HH w PL. Prosze chocby przesluchac ostatnia plyte i 2 poprzednie + Grammatik. Takze Eldo nie wsadzajcie miedzy ludzi jak mezo ...bo to lekka paranoja jest.

Gdzie mezo ze swoim pseudo flow a gdzie Eldo... -teksty pisane z duzym przemysleniem nie o d*pie maryny, wypasne bity Daniel Drumz, bitwy w Obroncach i mozna by jeszcze dlugooo wymieniac.

Co do Jedkera bardzo szanuje jego cala tworczosc zwiazana ze scena Warszawskiego HH i oczywiscie wszystkie wspolne projekty z WWO. Daleko mu do Sokola, ale ta konkretna piosenka jset zrobiona troche dla funu troche na przekor i troche kontynuacja "w aucie" - zreszta genialny pomysl z frankiem kimono + teledysk :). Osobiscie mi kompletnie nie lezy ale zapewne jakis sukces komercyjny odniesie.

Wustyle fajnie ze bedziesz sie udzielal wtym projekcie :good: :good:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wustyle pochwal sie w których kawałkach brałeś udział :)) i czy w koncu mozna Cie zobaczyc na teledysku ? a tak IMO Product of Poland jest zajeb...a :) pozdro dla Ciebie

Opublikowano

Kawałek bounce'owy i dla bani :naughty: rzeczywiście może zrobić furorę, bo taka lipa jest teraz w modzie, a przede wszystkim wpada w ucho jak disco polo :kox: :>

nie ma co się spuszczać nad tym, że WWO robiło takie a nie inne kawałki, a teraz dla odskoczni i kasy zrobiło coś innego. Nie jest powiedziane, że całe życie trzeba robić jedno i to samo.

Ludziska będą skakać i słuchać na leżakach na plaży i o to chodzi :good:

Nie mój styl, ale sympatyczne :wink4: Wu - chwal się riffami :decayed:

Opublikowano

ale to nie hh - kumasz? :wink4:

Jasne że nie hh, to jest hiphopolo. Rozumiem, że jest kryzys, ale żeby aż tak pod publiczkę robić muzę żeby tylko się sprzedała... A taki styl, czyli totalny kicz w Polsce schodzi najlepiej, bo wytwórnie boją się inwestować w ambitne projekty ze względu na ryzyko "wtopy". Dlatego w kraju nad Wisłą rządzi Rubik, Ich Troje, Feel, Doda itp. Chcesz zarobić rób kicz albo w stylu wyżej wymienionych. Dobrym przykładem jest niezależny Behemoth, który został sławny w Polsce dopiero jak Nergal zaczął być z Dodą gdzie wcześniej nikt nie wiedział co to jest i z czym to się je oprócz zamkniętego grona subkulturowego. Na zachodzie a szczególnie w stanach są bardzo popularni i dzięki nim wielu amerykanów dowiedziało się o takim kraju jak Polska. Chylińskiej też chyba hajsu mało, po sukcesach Kombi nie chciała być gorsza i już ma platynę :gwizdanie: Polski rynek muzyczny to jedna wielka żenada. :thumbdown: