Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tak się chciałem pochwalić ziomkom z forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec niedlugo rusza nowy projekt jedkera z wwo, w ktorym mam zaszczyt brac udzial :wink4:

zostalem poproszony o nagranie gitar na plyte

w linku ponizej mozecie posluchac singla (niestety jest to wersja bez gitar)

mysle, ze plyta namiesza na wakacjach w calej polsce :naughty:

zapraszam do odsluchu :)

http://www.myspace.com/monopolzodiak

Opublikowano

takie sobie

Opublikowano
  • Autor

pelen luz, krytyka mile widziana :)

Opublikowano

takie trochę jak "będę brał Cię... w aucie..." :wink4: nie moje klimaty muzyczne ale myślę, że zrobi karierę w barach i klubach :good:

Opublikowano
  • Autor

bo to ta sama ekipa co zrobila "bede bral cie w aucie" :wink4:

Opublikowano

bo to ta sama ekipa co zrobila "bede bral cie w aucie" :wink4:

kojarzę, kojarzę :wink4:

Opublikowano

bede bral cie w aucie to jest hicior :P

Opublikowano

nie jest złe, ale może wersja z gitarami będzie bardziej porywająca :wink4:

Opublikowano

Hmmm, :mysli:

Może trochę namieszać, ale czegoś jej brakuje, tylko jeszcze nie wiem czego :chytry:

...

Najgorsze, według mnie, że głos wokalisty zalatuje Stachursky'm. Dla mnie osobiście jest to lipa, ale gusty muzyczne w Polsce mamy, jakie mamy i Stachursky robi "karierę", więc może będzie to atutem.

Pasowałoby tu trochę dorzucić jakiegoś jaja/zgrywu itd. (żeby zrobić coś w stylu "w aucie" czyli coś innego).

I trochę głos wokalistki jest za delikatny - gdyby się czymś wyróżniał ... Może np. jakimś lekkim fałszowaniem albo ... Sorry, głośno myślę.

W takiej wersji jak teraz to piosenka może przejść bez echa.

Jak coś zmienicie, albo pojawi się wersja ostateczna (i trochę się poprawi), to mogę ją lansować w SWOIM AUCIE :polew:

...

Tak słucham już 4 raz i po wsłuchaniu się w słowa, to jest całkiem całkiem. Czyli musicie ją puszczać często i gęsto, żeby słowa wpadły do głowy.

Powodzenia :good:

PS Pogadaj z organizatorami zlotu letniego - może wezmą ja jako HYMN :naughty:

Opublikowano

jak dla mnie to tez takie sobie :tongue4: tez nie moj klimat, ale zycze powodzenia i zlotej plyty :decayed:

Opublikowano

będzie się sprzedawać :good: , w moim słowniku to tzw "j**nięta piosenka" ale będzie kox :decayed: , wpada w ucho, prosty refren , hicior gicior na melanżu hyhy

Opublikowano

Kiedyś siedziałem w kulturze HH i to bardzo. Tylko że to było w czasie Paktofoniki, 3H/Warszawskiego Deszczu, WYP3, Fenomena, Kalibra 44, starego Slums Attacka itd. Czyli fajne dawne czasy ale niestety z czasem zrobiła się komercha :confused4: Co do kawałka to typowy lajtowy, wpadający w ucho komercyjny przyszły hit Radiostacji i Eski.

Opublikowano

Mi sie nie podoba, i tego raczej pod HH bym nie wpisał :no: Sam refren jest wpadajacy w ucho ale mogliście reszte jakos do HH sprowadzić, bo tak to dokładnie jak koledzy wyzej można to porównać do stachurskyego :disgust:

Ale dopieszczone bedzie rzadzić na vivie :naughty:

Opublikowano

pierwsze bity od razu zdradzają adresatów numeru - typówka na wakacyjne namiotowe dyskoteki. Już słyszę, jak leci na plaży w Mielnie... :naughty: Jak już się wcześniej koledzy wypowiedzieli - lekki, wpadający w ucho rytm, utrzymane w konwencji "W aucie" i zapewne teledysk też będzie podobny;p (czyt.: d*py, samochody, alkohol);D Czekam teraz na singiel z gitarą;)

BTW - może zbierzemy się w jakąś ekipę na forum i nagramy coś w podobie? Będziemy mieli klubowy band, rozbrzmiewający na bałtyckich plażach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zapewniam Was, ze wersja z gitara (bez sciemy czy jakiegos tam chwalenia sie) jest o wiele lepsza

jest inaczej zmiksowana

taki byl zamysl, lekka wakacyjna muza, prawie dam glowe, ze bedzie rzadzic jak to mowi jedker "tam od plaz helu, po miedzyzdroje" :naughty:

nagrywamy teraz cover pewnej wokalistki - jest mega jazda

no i jak dobrze pojdzie zobaczycie mnie w clipie :decayed:

i oczywiscie, ta plyta to nie HH :)

Opublikowano

a wiec niedlugo rusza nowy projekt jedkera z wwo, w ktorym mam zaszczyt brac udzial :wink4:

jedker? to ten kumpel popka? :polew:

Opublikowano

madafaka, nie obraz sie, ale kiedys kumpel w pracy w charakterze rozrywki pokazal mi jakis teledysk "popka" - co za masakra :polew:

pozniej wyguglalem ich wywiad - popka i jedkera - co za betony :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie obraze sie bo niby za co :)

jedker jest ok, znam go bardzo dlugo, popek... no coz... nie komentuje, choc osobiscie nie znam :)

Opublikowano

jesli jest ok, to niech lepiej sie odczepi od tego koksa :)