Ogi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Regularnie odwiedzam na standardowy serwis jak i troche mniej standardowy, zawsze w pelni zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedsonustka Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 CZy ten serwis nadal dziala :> i jak wygladaja teraz tam naprawy ? zastanawiam sie nad podrzuceniem mojego autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Działa. Stawiamy tam nasze służbowe T4 ,robią robotę ale ceny trochę zaporowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgośka Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Odwiedzał ktoś ostatnio ten serwis? Podłączam się do pytania - mam problem z "czymś" podczas hamowania i ciekawa jestem czy ci magicy by pomogli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jedź śmiało. Z czystym sumieniem można ich polecić. Mają serce i ręce do pracy, no i używają głowy, a to ważne w tych czasach. Polecam w 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zizu866 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) 2 dni temu byłem na wymianie rozrządu, termostatu i paska klinowego za całość zapłaciłem 850zł (części i robocizna), facio bardzo konkretny nie wciska kitu, szybko i fachowo polecam wszystkim z trójmiasta! ja na pewno będę tam serwisował swoją niunię. Pozdrawiam Witam, czy masz moze kolego adres mailowy, aby sie z nimi skontaktowac? Mam do wymiany silnik w moim audi a4 2.5TDI , rozrzad mi poszed... :/ Pozdrawiam Edytowane 3 Lipca 2015 przez zizu866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Akurat Vass ostatnio sie rozpasal i wedlug mnie zaczeli wali w uja zarowno z diagnoza jak i z robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaiserman Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam Wczoraj mi się zapaliła kontrolka ciśnienia oleju i chce tam zostawić samochód na trójmiasto.pl czytałem tam opinię i zapaliła mi się czerwona kontrolka i go wyłączyłem bo to na pewno napęd pompy oleju achjo czy ktoś tam robił w audi a4b7 napęd pomy oleju wybierak? Bardzo proszę o o pomoc a jak nie tam to gdzie , mi się zdaje że tam właśnie w tym się specjalizują ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 To nie jest zadna wybitnie trudna robota powinni ci to tam ogarnac bez problemu, a jak nie tam to masz jeszcze pare innych dobrych zakladow tylko zawsze kwestia terminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Oddawaj do Vassów, oni współpracują z firma regenerująca te nieszczęsne pompy - firma Futurum. Zrobią na pewno profi robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUTURUM Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Miło nam to czytać-pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siluk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Polecam ten warsztat, chłopaki znają sie bardzo dobrze na swojej robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witam, robiłem w VASS Serwis pompę, auto oddane o 8 i ok 14 do odbioru. Gwarancja na 4 lata bez limitu km. Cena z roocizną plus 1L oleju Motul 1070zł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drvv Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Także polecam ten serwis, na wakacjach pompa oleju mi się rozpadła i trafiłem do nich. Muszę przyznać bardzo profesjonalny serwis, Panowie znają się na rzeczy do tego końcowa cena dosyć mocno mnie zaskoczyła, była znacznie niższa niż przypuszczałem (miałem naprawić pompe po wakacjach, więc orientowałem się w cenach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 We wtorek montowałem w Vassie "detal" do silniczka sterującego klapami kolektora ssącego. Jak zwykle pełna profeska. Zaoszczędzone jakieś 2000 zł na wymianie całego kolektora z ASO. Polecam w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Polecalem już nie raz, tyle lat a ekipa ciągle trzyma poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi