domjenick Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 jak w temacie,aczkolwiek interesuje mnie nawigacja i jej pokrycie w PL o ile jest w ogole
Buszek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 wg mnie telefon przekozak jedyna z SE ktora mi sie podoba, ale troche za duzo kasy kosztuje ;( aparat ma super co do navi to nie wiem, mnie nie bylo stac na ten wiec kupilem sobie N95 i mam mape Garmini i powiem ze jest
domjenick Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja juz zadecydowalem,ze bede go bral,tylko interesuje mnie navi,bo jesli ma kiepskie pokrycie map,to trzeba bedzie kombinowac
bigos_s Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Też mnie interesuje ten telefonik domjenick daj znać jak już go przetestujesz.
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Też mnie interesuje ten telefonik domjenick daj znać jak już go przetestujesz. juz go mam-fajny-8,1 megapixela,kilka opcji dodatkowych (poprzedni byl SE K800i) navi dziala w Anglii za darmo(sprawdzalem na karcie zony i nic nie zabralo z konta-chyba ,ze wezmie za iles tam sciagnietych bajtow...)wzialem go ze wzgledu na navi,bo moj Tomtom ma slabe pokrycie w PL,a SE ma mapy na bierzaco-wiec moze byc lepiej... polecam ,jako telefon...
wypsiu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 właśnie dzisiaj oglądałem ten telefonik i gość powiedział mi że zainstaluje mapę . TomTom na cała Europe i niby będzie darmowa ale pewnie przez jakiś czas bo nie wiem jak to dokładnie wygląda w Belgii i jakie są koszta za korzystanie z nawigacji cena 380 euro za wszystko telefonik nowy 2 gwarancji itp
Gość tymona4 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 ja tam wole iPhone ciągnie mapy z neta aktualizacje na bieżąco
Rekomendowane odpowiedzi