geo Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam wszystkich chłopaki problemem jest w klimatronicu jak prowadzę klimatyzacja działa bez zarzutów jak tylko np. stoje w korku to masakra nie chłodzi praktycznie nic .proszę o jakieś rady i wskazówki.Dziekuję z góry i pozdrawiam.chodzi o model A4 1,9 tdi 97 rok.
geo Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 NIE PRACUJE OD KIEDY KUPIŁEM PRAKTYCZNIE NIE ZAŁĄCZYŁ SIĘ.
Wihajster Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 NIE PRACUJE OD KIEDY KUPIŁEM PRAKTYCZNIE NIE ZAŁĄCZYŁ SIĘ. to masz powód.Napraw wentylator albo wymien i bedzie git :gwizdanie:
macieek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 To może być bezpiecznik od wentylatora też. Znajduje sie on chyba pod dolna pułka pod kierownica. Taki duży 30A. Sprawdz najpierw tam.
Daimos Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Podłącz wentylator na krótko, wtedy wykluczysz jego niesprawność, jeżeli będzie działał to trzeba sprawdzić bezpieczniki, połączenie we wtyczkach oraz przekaźniki.
geo Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 dokladnie wymieniłem na nowy wentylator chodzi jak marzenie dziekuje wszystkich .
Rekomendowane odpowiedzi