Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN+] Sreberko z klekocikiem :) "schwarz pakiet", avuski 17'' :)

rafalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Bez problemu możesz zmienić na takie jak moje :wink4: kwestia tylko przepięcia chyba kilku pinów i zgrania immo? :mysli: Poszukaj na forum w odpowiednim dziale :wink4: Ja zmieniałem inny licznik, taki bez fisa, i ze starszego modelu, więc miałem większy problem, tutaj będziesz miał mało roboty :wink4: Ty masz już licznik po lifcie, na CANie i autko na CANie :wink4: Więc poszukaj tylko licznika z 2000 roku i wsadzaj śmiało ;) będziesz musiał tylko chyba kabelek od spalania podpiąć :mysli:

Wiec mowiac najprosciej jezeli troche sie pokombinuje z tym licznikiem to nawet bedzie spalanie wyswietlacz? :>

Wiec mowiac najprosciej jezeli troche sie pokombinuje z tym licznikiem to nawet bedzie spalanie wyswietlacz? :>

Twój nie pokaże spalania, tylko taki z dużym FISem pokaże :wink4:

Wielkie dzieki :good: Ale i tak zajme sie moze za jakies trzy miesiace jak odbuduje troche budzet po weselu i oczywiscie jak bede w polsce.[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 21:17_________________________________________________

[/quot

Twój nie pokaże spalania, tylko taki z dużym FISem pokaże :wink4:

e]

Moze troche zle sie wyrazilem ale mialem na mysli po zmianie licznika:)

Wielkie dzieki :good: Ale i tak zajme sie moze za jakies trzy miesiace jak odbuduje troche budzet po weselu i oczywiscie jak bede w polsce.

Taki licznik to kwestia 200 zł :gwizdanie: (mój przynajmniej tyle kosztował). Trzeba było się jeszcze nie żenić to byś miał na licznik i nie musiałbyś odbudowywać budżetu :naughty::decayed:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 21:19_________________________________________________

Moze troche zle sie wyrazilem ale mialem na mysli po zmianie licznika:)

Po zmianie pokaże tylko musisz podpiąć kabelek od kompa :wink4:

To sie zrobi wszystko. Najpierw zalatwie zegary a pozniej bede myslec co i jak dalej:) Ale zgranie pamieci z obecnych i wgranie do nowych to chyba juz u jakiegos spec-elektronika trzeba bo ja akurat w tym temacie to malo zorientowany.

rafalekx powiedz mie jak zdemontować odbłyśnik, trzeba rozklejać lampę? Bo się jeszcze nie przyglądałem, a chciałem sprawdzić ich stan :gwizdanie:

PS Wiesz że daaawno temu sugerowałem się Twoją furą przy wyborze felg :naughty:

rafalekx powiedz mie jak zdemontować odbłyśnik, trzeba rozklejać lampę? Bo się jeszcze nie przyglądałem, a chciałem sprawdzić ich stan :gwizdanie:

PS Wiesz że daaawno temu sugerowałem się Twoją furą przy wyborze felg :naughty:

Odbłyśnik wychodzi przez otwór gdzie wymieniasz żarówkę :wink4: Ale żeby to zrobić trzeba zdjąć spinki które trzymają odbłyśnik z przesłoną i soczewką, no i odkręcić soczewkę, żeby było łatwiej wszystkie spinki zdjąć. Najlepiej zrobić otwór od dołu lampy tam gdzie idzie przetwornica, łatwiej manewrować soczewką i zdejmować spinki. Odbłyśnik wychodzi pod odpowiednim kątem przez ten otwór co jest maskownica ta wypukła do wyciągania żarówek z soczewy ;) obracasz odbłyśnik, pod kątem wyciągasz ten "koszyk" w którym siedzi podstawa żarówki i dociskasz nim do jednej ze ścianek, a drugą stronę odbłyśnika (czyli miejsce łączenia odbłyśnika z soczewą i przesłoną), trochę na siłę wyciągasz i wyskoczy :) Większy problem jest z ori odbłyśnikami d2s pod xenon, bo są odrobinę dłuższe i trzeba solidnie się przyłożyć żeby wskoczyło :) Ja już to mam opanowane :) Jak coś wpadaj do mnie zrobimy :good:

Mówisz moja była dla Ciebie wzorem :naughty::good::decayed:

:good: dzięki, będę kombinował przy okazji montażu HIDów :)

Mówisz moja była dla Ciebie wzorem :naughty::good::decayed:

taaaaa... przez Ciebie jeżdżę na 17" :rant:

zakładaj D2S :wink4: łatwiej potem z wymianą żarnika :wink4:

Ja tam na 17'' nie narzekam :decayed:

najpierw zobaczymy jak te moje stare valeo będą świeciły na H7 :wink4:

a 18" to minimum, człowiek uczy się na błędach :gwizdanie: Ty też kiedyś do tego dojdziesz :decayed:

najpierw zobaczymy jak te moje stare valeo będą świeciły na H7 :wink4:

Ale ja nie mam na myśli ori przetwornic itd. mówię tylko o żarnikach d2s i przejścióweczkach które można kupić na allegro ;) Tania sprawa a jak Ci się żarnik skończy to wymieniasz tylko żarnik a nie kilka kabelków z żarnikiem jak w przypadku H7 :)

a 18" to minimum, człowiek uczy się na błędach :gwizdanie: Ty też kiedyś do tego dojdziesz :decayed:

W następnym aucie 18'' to będzie minimum :wink4: A najlepiej 19'', ale nie w tym. Pojeździłem tydzień na 18'' mrogalowych i miałem dość :gwizdanie:

Zdrowa Avancina! Mody prowadzone z głową :) oby tak dalej... no i większe koło załaduj :kox:

ale żeś odgrzebał kotleta :) avancina już nie będzie modzona :wink4: przynajmniej nie ta i nie przez moją osobę :rolleyes:

Zdrowa Avancina! Mody prowadzone z głową :) oby tak dalej... no i większe koło załaduj :kox:

ale żeś odgrzebał kotleta :) avancina już nie będzie modzona :wink4: przynajmniej nie ta i nie przez moją osobę :rolleyes:

na złom go :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

na złom go :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

:polew: :polew: :polew: Nie no na złom może nie... może jeszcze ktoś się tym sreberkiem poturla :) Zastanawiam się jak ja przeżyję rozłąkę z tą moją avanciną ;( No ale jeszcze chwilę nadal razem :good: jeszcze trochę... :gwizdanie:

doszły mnie słuchy , że na budowie , srebro za publiczną latrynę robi :sick3::embarrassed:

:polew: życie... :D jakoś musi na siebie zarobić :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...