rafalekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Bez problemu możesz zmienić na takie jak moje kwestia tylko przepięcia chyba kilku pinów i zgrania immo? Poszukaj na forum w odpowiednim dziale Ja zmieniałem inny licznik, taki bez fisa, i ze starszego modelu, więc miałem większy problem, tutaj będziesz miał mało roboty Ty masz już licznik po lifcie, na CANie i autko na CANie Więc poszukaj tylko licznika z 2000 roku i wsadzaj śmiało będziesz musiał tylko chyba kabelek od spalania podpiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moscic Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wiec mowiac najprosciej jezeli troche sie pokombinuje z tym licznikiem to nawet bedzie spalanie wyswietlacz? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 z Twojego nic nie będzie, musisz zmienić całe zegary, dałem Ci linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wiec mowiac najprosciej jezeli troche sie pokombinuje z tym licznikiem to nawet bedzie spalanie wyswietlacz? :> Twój nie pokaże spalania, tylko taki z dużym FISem pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moscic Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wielkie dzieki Ale i tak zajme sie moze za jakies trzy miesiace jak odbuduje troche budzet po weselu i oczywiscie jak bede w polsce.[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 21:17_________________________________________________ [/quot Wiec mowiac najprosciej jezeli troche sie pokombinuje z tym licznikiem to nawet bedzie spalanie wyswietlacz? :> Twój nie pokaże spalania, tylko taki z dużym FISem pokaże e]Moze troche zle sie wyrazilem ale mialem na mysli po zmianie licznika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wielkie dzieki Ale i tak zajme sie moze za jakies trzy miesiace jak odbuduje troche budzet po weselu i oczywiscie jak bede w polsce. Taki licznik to kwestia 200 zł :gwizdanie: (mój przynajmniej tyle kosztował). Trzeba było się jeszcze nie żenić to byś miał na licznik i nie musiałbyś odbudowywać budżetu [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 21:19_________________________________________________ Moze troche zle sie wyrazilem ale mialem na mysli po zmianie licznika:) Po zmianie pokaże tylko musisz podpiąć kabelek od kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moscic Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 To sie zrobi wszystko. Najpierw zalatwie zegary a pozniej bede myslec co i jak dalej:) Ale zgranie pamieci z obecnych i wgranie do nowych to chyba juz u jakiegos spec-elektronika trzeba bo ja akurat w tym temacie to malo zorientowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 rafalekx powiedz mie jak zdemontować odbłyśnik, trzeba rozklejać lampę? Bo się jeszcze nie przyglądałem, a chciałem sprawdzić ich stan :gwizdanie: PS Wiesz że daaawno temu sugerowałem się Twoją furą przy wyborze felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 rafalekx powiedz mie jak zdemontować odbłyśnik, trzeba rozklejać lampę? Bo się jeszcze nie przyglądałem, a chciałem sprawdzić ich stan :gwizdanie: PS Wiesz że daaawno temu sugerowałem się Twoją furą przy wyborze felg Odbłyśnik wychodzi przez otwór gdzie wymieniasz żarówkę Ale żeby to zrobić trzeba zdjąć spinki które trzymają odbłyśnik z przesłoną i soczewką, no i odkręcić soczewkę, żeby było łatwiej wszystkie spinki zdjąć. Najlepiej zrobić otwór od dołu lampy tam gdzie idzie przetwornica, łatwiej manewrować soczewką i zdejmować spinki. Odbłyśnik wychodzi pod odpowiednim kątem przez ten otwór co jest maskownica ta wypukła do wyciągania żarówek z soczewy obracasz odbłyśnik, pod kątem wyciągasz ten "koszyk" w którym siedzi podstawa żarówki i dociskasz nim do jednej ze ścianek, a drugą stronę odbłyśnika (czyli miejsce łączenia odbłyśnika z soczewą i przesłoną), trochę na siłę wyciągasz i wyskoczy Większy problem jest z ori odbłyśnikami d2s pod xenon, bo są odrobinę dłuższe i trzeba solidnie się przyłożyć żeby wskoczyło Ja już to mam opanowane Jak coś wpadaj do mnie zrobimy Mówisz moja była dla Ciebie wzorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 dzięki, będę kombinował przy okazji montażu HIDów Mówisz moja była dla Ciebie wzorem taaaaa... przez Ciebie jeżdżę na 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 dzięki, będę kombinował przy okazji montażu HIDów Mówisz moja była dla Ciebie wzorem taaaaa... przez Ciebie jeżdżę na 17" zakładaj D2S łatwiej potem z wymianą żarnika Ja tam na 17'' nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 najpierw zobaczymy jak te moje stare valeo będą świeciły na H7 a 18" to minimum, człowiek uczy się na błędach :gwizdanie: Ty też kiedyś do tego dojdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 najpierw zobaczymy jak te moje stare valeo będą świeciły na H7 Ale ja nie mam na myśli ori przetwornic itd. mówię tylko o żarnikach d2s i przejścióweczkach które można kupić na allegro Tania sprawa a jak Ci się żarnik skończy to wymieniasz tylko żarnik a nie kilka kabelków z żarnikiem jak w przypadku H7 a 18" to minimum, człowiek uczy się na błędach :gwizdanie: Ty też kiedyś do tego dojdziesz W następnym aucie 18'' to będzie minimum A najlepiej 19'', ale nie w tym. Pojeździłem tydzień na 18'' mrogalowych i miałem dość :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Zdrowa Avancina! Mody prowadzone z głową oby tak dalej... no i większe koło załaduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Zdrowa Avancina! Mody prowadzone z głową oby tak dalej... no i większe koło załaduj ale żeś odgrzebał kotleta avancina już nie będzie modzona przynajmniej nie ta i nie przez moją osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Zdrowa Avancina! Mody prowadzone z głową oby tak dalej... no i większe koło załaduj ale żeś odgrzebał kotleta avancina już nie będzie modzona przynajmniej nie ta i nie przez moją osobę na złom go :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 na złom go :tongue4: :tongue4: :polew: Nie no na złom może nie... może jeszcze ktoś się tym sreberkiem poturla Zastanawiam się jak ja przeżyję rozłąkę z tą moją avanciną ;( No ale jeszcze chwilę nadal razem jeszcze trochę... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 nie no autem jeszcze nie jeden polata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 doszły mnie słuchy , że na budowie , srebro za publiczną latrynę robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 doszły mnie słuchy , że na budowie , srebro za publiczną latrynę robi życie... jakoś musi na siebie zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi