Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] BOSE + I-POD - czy jest to możliwe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich!

mam pytanie czy do oryginalnego radyjka BOSE jest możliwość podpięcia i-poda

szukałem w wyszukiwarce ale nic ciekawego nie znalazłem :kwasny:

więc może ktoś z was już przerabiał ten temat i ma jakieś wiadomości

dzięki i pozdrawiam :hi:

Opublikowano

jakiego i poda chcesz podpiąć , ?? są jkakieś specjalne przeznaczone do auta?? też jestem zainteresowany podpięciem do navi plus lub tunera tv, albo dvd phantom, . Z tego co kojarze to chyba adamoo ma i poda w aucie , tylko nie wiem jak podpietego , moze sie wypowie .

Opublikowano
  • Autor

właśnie nie wiem czy są jakieś przeznaczone modele do tego radia czy wystarczy pierwszy lepszy :mysli:

poczekamy może ktoś nam coś doradzi

Opublikowano

pierwszy lepszy,w audi do dostania zestaw do podpiecia

Opublikowano

Witam panowie :hi:

Jesli chodzi o podpiecie do bose - masz na mysli Concert'a ? Są zestawy na ebay specjalnie pod to radio - ze sterowania ipodem z przyciskow radia.

Jesli chodzi o navi plus lub rns to sprawa jest prosta - jesli masz adapter tv to wystarczy kupic najlepiej ori kabel AV do ipoda, iphona i od razu mozesz jeszcze oprocz muzy miec obraz.

Mam to zrobione u siebie w RNS-E - jak ktos bedzie chcial to podesle fotki - jak odbiore samochod od lakiernika

W razie pyt piszcie na priva

Opublikowano
  • Autor

Jesli chodzi o podpiecie do bose - masz na mysli Concert'a ? Są zestawy na ebay specjalnie pod to radio - ze sterowania ipodem z przyciskow radia.

Jesli chodzi o navi plus lub rns to sprawa jest prosta - jesli masz adapter tv to wystarczy kupic najlepiej ori kabel AV do ipoda, iphona i od razu mozesz jeszcze oprocz muzy miec obraz.

Mam to zrobione u siebie w RNS-E - jak ktos bedzie chcial to podesle fotki - jak odbiore samochod od lakiernika

mógłbyś podesłać jakiś link z tym zestawem do radyjka

dzięki

Opublikowano

jak ktos nie ma ory zmieniarki to powinien dać rade jeszcze adapter Aux in :mysli:

Opublikowano

Oskaro - ja mam navi plus i tuner TV , wnoiskuje , że kupie kabel AV i podłącze i poda bez problemu , tak????? .. Pytanko, jak jest z jakością dźwięku ???

pierwszy lepszy,w audi do dostania zestaw do podpiecia

Ctv znasz może cene takiego zestawu , co w nim jest ????

Opublikowano

witam wszystkich!

mam pytanie czy do oryginalnego radyjka BOSE

BOSE to system glosnikow a nie radyjko :wink4:

adapter fabryczny kosztuje ok 400pln

Opublikowano

w zestawie pudeleczko i 3 kable,jeden do ipoda i dwa do radia, jeden do rnse,drugi do starszego radia,cena okolo 400 czasami 360 roznie to bywa

Opublikowano

marcin j ja mam podpiecie pod ipoda, ale samego ipoda nie mam.. :polew:

Opublikowano

ja kupiłem do concerta xcarlink-a i tam można podleczyć ipoda/mp3 usb i sd :cool1:

jedyny minus to trochę gorsza jakość niz CD audio

Opublikowano

http://www.dension.pl/

Tutaj jest według mnie najciekawsza opcja jeśli chodzi o ipoda.

Nie wiem dokładnie jak to w praktyce będzie bo jeszcze nie kupiłem, ale z opisu wypada fajnie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

a niby czym sie rozni dension od ori????????

Opublikowano

org. nie wyświetla nazw utworów na fis

dension/icelink - tak i podobno można sobie wyszukiwać utworów za pomocą fis

(przynajmniej z tak zrozumiałem i wiem na ten temat)

Opublikowano

nie w rnse

Opublikowano

hmmmm

To może to będzie odpowiedź :

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mógłbyś podesłać jakiś link z tym zestawem do radyjka

dzięki

Nie mam linka. Musisz mieć poprostu adapter AV - taki jak do podłączenia DVD i kabel komponent do ipod - koniecznie ori apple bo inaczej nie będzie wyświetlać video - taka sytuacja jest u Adamoo[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 17:27_________________________________________________

Oskaro - ja mam navi plus i tuner TV , wnoiskuje , że kupie kabel AV i podłącze i poda bez problemu , tak????? .. Pytanko, jak jest z jakością dźwięku ???

dokładnie tak - jakość dzwięku zależy od jakości pliku na iphonie / ipodzie. Dla mnie jest satysfakcjonujaca