Flyer Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Yo, Mam maly problem, ktory zauwazylem dopiero niedawno. Dawno temu mialem mala przygode - auto "zjechalo" z podjazdu i zatrzymalo sie na scianie Efekt byl taki, ze zderzak byl "wepchniety" w strone silnika. 1) Zaczalem do zmiany belki - ale minimalnie sie polepszylo - wiec przyszedl czas na zmiane zderzaka. 2) Zmienilem zderzak na nowy - i jest on jakby przesuniety w bok, co widac na ponizszym zdjeciu: Czyzby odboje byly rowniez do wymiany? W sumie tylko one pozostaly mi do "sprawdzenia", bo zderzak i belka sa OK.
zbirad68 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 zmień auto bo ten podjazd był za długi OT w dziale techniczym.
fly07 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zmień auto bo ten podjazd był za długi Kolega Flyer ma ponad 1000 razy więcej postów niż ty!!!! To miał być dowcip? Jak tak chcesz zbierać p-ty, to zmień forum.
Andrzej88 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zakładałem już podobny temat i dowiedziałem się, że ten typ (b6) tak ma przy każdym ponownym montażu zderzaka zdarza się, że tak to "wyjdzie". Mój temat: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_spasowanie_maskazderzak-t74345.0.html;msg827281#msg827281 Zdjęcie jak to wygląda u mnie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/dccdb98242d07cbb.html Twój jest tylko przesunięty w bok? Czy jest też trochę niżej z lewej strony? Zdjęcie jest marnej jakości ale wydaje mi się, że przy lewym reflektorze jest większa szpara. A jak ten zderzak spasował się z lampami błotnikami itp? Planuję też się zabrać za to u siebie...
Aydaho Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Michał - lakiernik źle to złożył. Da się to poprawić. Mój też wisiał - przy wymianie rozrządu zwróciłem chłopakom z serwisu uwagę i załozyli lepiej ( nie jest idealnie ale akceptowalnie )
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 Twój jest tylko przesunięty w bok? Czy jest też trochę niżej z lewej strony? Zdjęcie jest marnej jakości ale wydaje mi się, że przy lewym reflektorze jest większa szpara. A jak ten zderzak spasował się z lampami błotnikami itp? Planuję też się zabrać za to u siebie... Co do wysokosci - jest rowno. Problem polega tylko wlasnie na tej szparze. Zastanawiam sie, czy jest jakas opcja regulacji tego przesuniecia na tych 2 srubach, ktore przechodza przez belke i odboje... U Ciebie wyglada to dokladnie tak samo jak u mnie. Michał - lakiernik źle to złożył. Da się to poprawić. Mój też wisiał - przy wymianie rozrządu zwróciłem chłopakom z serwisu uwagę i załozyli lepiej ( nie jest idealnie ale akceptowalnie ) To ja skladalem
Aydaho Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Twój jest tylko przesunięty w bok? Czy jest też trochę niżej z lewej strony? Zdjęcie jest marnej jakości ale wydaje mi się, że przy lewym reflektorze jest większa szpara. A jak ten zderzak spasował się z lampami błotnikami itp? Planuję też się zabrać za to u siebie... Co do wysokosci - jest rowno. Problem polega tylko wlasnie na tej szparze. Zastanawiam sie, czy jest jakas opcja regulacji tego przesuniecia na tych 2 srubach, ktore przechodza przez belke i odboje... na odbojach masz pionowe duże regulowane kołki - chyba wysokość można na nich ustawić. Na spocie dzisiaj wyrezamy
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2009 To jest raczej regulacja wlasnie lewo-prawo... a nie na wysokosc Na spocie to pitole taka robote
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jeszcze nie. Jak zabiore sie za "regulacje" to napisze co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi